Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa singur in curte cu 5 camere in sura mare jude

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 250 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
Dec 06, 2016 Dec 06, 2016 Casa singur in curte la pret ocazional, cu 5 camere decomandate si 250 mp de teren de vanzare in Sura Mare, judetul Sibiu. Imobilul construit in anul 2012 reprezinta o extindere consolidata a unei constructii vechi si a fost conceput astfel: demisolul este la stadiul de gri, spatiul foarte generos putandu-se adapta in functie de necesitati. La parterul inalt sunt 2 camere semidecomandate mari si luminoase de 17 mp, respectiv 20 mp, o bucatarie generoasa mobilata, o baie cu geam de aerisire, un antreu si o camara. La etajul casei accesul se face pe scarile exterioare, acestea aflandu-se in curtea interioara acoperita, acest nivel se poate separa complet, in cele doua dormitoare decomandate observandu-se investitia cu bun gust, camerele sunt mari si foarte primitoare, mobila si cromatica alese creand o energie pozitiva aparte. Proprietarii au optat pentru un living la rosu, acest spatiu deschis dand optiuni potentialului cumparator sa completeze ideal o investitie foarte buna. Imobilul beneficiaza de multiple imbunatatiri cum sunt izolatia exterioara de polistiren, geamuri si usi termopan de calitate, gresie si faianta, parchet laminat. Accesul auto la gradina mare din spate se poate face pe ambele laterale ale casei, amplasamentul imobilului fiind foarte avantajos atat pentru intimitatea pe care o ofera, cat si ca spatiu utilizabil. Soliditatea casei si investitiile serioase facute pentru imbunatatirea acesteia, precum si optimizarea spatiului, scolile, gradinitele, punctele de aprovizionare si faptul ca se afla la 7 km fata de Sibiu, sunt argumente serioase in perspectiva cumpararii unui imobil la un pret foarte bun. Pretul acestui imobil este de 55.000 euro, comision 0 de la cumparator.

casa singur in curte cu 5 camere in sura mare jude

Casa cu 250 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 250 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 199450 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 180 m2
  • Suprafata teren: 250 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Casa singur in curte la pret ocazional, cu 5 camere decomandate si 250 mp de teren de vanzare in Sura Mare, judetul Sibiu. Imobilul construit in anul 2012 reprezinta o extindere consolidata a unei constructii vechi si a fost conceput astfel: demisolul este la stadiul de gri, spatiul foarte generos putandu-se adapta in functie de necesitati.
La parterul inalt sunt 2 camere semidecomandate mari si luminoase de 17 mp, respectiv 20 mp, o bucatarie generoasa mobilata, o baie cu geam de aerisire, un antreu si o camara.
La etajul casei accesul se face pe scarile exterioare, acestea aflandu-se in curtea interioara acoperita, acest nivel se poate separa complet, in cele doua dormitoare decomandate observandu-se investitia cu bun gust, camerele sunt mari si foarte primitoare, mobila si cromatica alese creand o energie pozitiva aparte.
Proprietarii au optat pentru un living la rosu, acest spatiu deschis dand optiuni potentialului cumparator sa completeze ideal o investitie foarte buna.
Imobilul beneficiaza de multiple imbunatatiri cum sunt izolatia exterioara de polistiren, geamuri si usi termopan de calitate, gresie si faianta, parchet laminat.
Accesul auto la gradina mare din spate se poate face pe ambele laterale ale casei, amplasamentul imobilului fiind foarte avantajos atat pentru intimitatea pe care o ofera, cat si ca spatiu utilizabil.
Soliditatea casei si investitiile serioase facute pentru imbunatatirea acesteia, precum si optimizarea spatiului, scolile, gradinitele, punctele de aprovizionare si faptul ca se afla la 7 km fata de Sibiu, sunt argumente serioase in perspectiva cumpararii unui imobil la un pret foarte bun.
Pretul acestui imobil este de 55.000 euro, comision 0 de la cumparator.
  • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199450 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 522 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1508 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei