Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere decomandate calea cisnadiei in si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 250 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Aug 22, 2017 Aug 22, 2017 Casa cu 5 camere de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu, cu o suprafata utila de 168 mp, curte libera de 180 mp, cu regim de inaltime de P+1+M, construita in anul 2014, situat intr-o zona linistita de constructii noi doar de case / vile, la o distanta de 5 min fata de centrul orasului Sibiu. Imobilul este structurat pe 3 nivele asfel: la primul nivel intrarea se face printr-un hol mare de 12.7 mp, living spatios si luminos cu o suprafata de 30 mp din care se poate iesi pe terasa din gradina, bucatarie inchisa de 13.5 mp, zona de dining, baie de 6.4 mp cu geam de aerisire, spatiu pentru depoziatere de 3.5 mp. Accesul la al doilea nivel se face cu ajutorul unei scari solide de beton, unde se afla un hol de 6.5 mp cu acces la cele trei dormitoare cu suprafete de 11.6 mp, 11.4 mp si 17 mp, doua dintre acestea avand acces la balcon individual de tip loja, baie de 7.5 mp cu geam de aerisire si un dressing. Mansarda are o suprafata de 29 mp care poate fi compartimenta in doua dormitoare deoarece dispune de geamuri laterale din termopan cu tamplarie PVC. Casa este construita din materiale de calitate, dispune de multiple imbunatatiri precum poarta pentru acces auto pe role prevazuta cu sistem automatizat pentru deschidere, conexiuni pentru montarea de video-interfon, curtea din fata pavate cu dale, structura din caramida Porotherm, izolatie termica si fonica, usa intrare din termopan cu tamplarie PVC, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, pereti tencuiti, gletuiti si dati cu doua straturi de lavabila, centrala termica proprie, calorifere de otel, mansarda de asemenea dispune de o izolatie cu vata minerala de 10 cm. Pretul de vanzare este de 81000 euro.

casa cu 5 camere decomandate calea cisnadiei in si

Casa cu 250 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 168 m2, teren în suprafata de 250 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 190533 | actualizat acum 6 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 81.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 168 m2
  • Suprafata construita: 200 m2
  • Suprafata teren: 250 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa cu 5 camere de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu, cu o suprafata utila de 168 mp, curte libera de 180 mp, cu regim de inaltime de P+1+M, construita in anul 2014, situat intr-o zona linistita de constructii noi doar de case / vile, la o distanta de 5 min fata de centrul orasului Sibiu.
Imobilul este structurat pe 3 nivele asfel: la primul nivel intrarea se face printr-un hol mare de 12.7 mp, living spatios si luminos cu o suprafata de 30 mp din care se poate iesi pe terasa din gradina, bucatarie inchisa de 13.5 mp, zona de dining, baie de 6.4 mp cu geam de aerisire, spatiu pentru depoziatere de 3.5 mp.
Accesul la al doilea nivel se face cu ajutorul unei scari solide de beton, unde se afla un hol de 6.5 mp cu acces la cele trei dormitoare cu suprafete de 11.6 mp, 11.4 mp si 17 mp, doua dintre acestea avand acces la balcon individual de tip loja, baie de 7.5 mp cu geam de aerisire si un dressing.
Mansarda are o suprafata de 29 mp care poate fi compartimenta in doua dormitoare deoarece dispune de geamuri laterale din termopan cu tamplarie PVC.
Casa este construita din materiale de calitate, dispune de multiple imbunatatiri precum poarta pentru acces auto pe role prevazuta cu sistem automatizat pentru deschidere, conexiuni pentru montarea de video-interfon, curtea din fata pavate cu dale, structura din caramida Porotherm, izolatie termica si fonica, usa intrare din termopan cu tamplarie PVC, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, pereti tencuiti, gletuiti si dati cu doua straturi de lavabila, centrala termica proprie, calorifere de otel, mansarda de asemenea dispune de o izolatie cu vata minerala de 10 cm.
Pretul de vanzare este de 81000 euro.
  • Vanzare 81.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190533 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1049 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 780 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei