Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere la cheie in selimbar zona brana

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 270 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
May 22, 2018 May 22, 2018 Va oferim spre vanzare o superba casa de vanzare in Selimbar, zona Pictor Nicolae Brana, compusa din 5 camere, cu suprafata utila de 148 mp, distribuiti pe doua nivele P+1, avand posibilitatea de a se mansarda podul care are o inaltime foarte mare. Imobilul se afla intr-o zona exclusivista de constructii noi de case / vile in imediata apropiere de principalele puncte de interes precum magazine alimentare, centre comerciale ( Mall ), mijloace de transport in comun, institutii bancare si de invatamant. Constructia este de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 vopsita cu tencuiala decorativa, pentru interioare s-a folosit caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica. Casa dispune de toate imbunatatirile pe care le poate avea o casa, incalzire in pardoseala pe parter si etaj, ferestre Synego Rehau 3 foi de sticla si 7 camere, centrala termica in condensare, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi interioare import Germania, prize si intrerupatoare marca Schnieder. Gardul este cu fundatie din beton si inchideri din fier forjat, poarta culisanta care se poate automatiza, curtea va fi frumos amenajata cu gazon si alei pietonale din dale de beton. Valoarea acestui imobil este de 120.000 euro.  

casa cu 5 camere la cheie in selimbar zona brana

Casa cu 270 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 148 m2, teren în suprafata de 270 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 214512 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 120.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 148 m2
  • Suprafata construita: 172 m2
  • Suprafata teren: 270 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare o superba casa de vanzare in Selimbar, zona Pictor Nicolae Brana, compusa din 5 camere, cu suprafata utila de 148 mp, distribuiti pe doua nivele P+1, avand posibilitatea de a se mansarda podul care are o inaltime foarte mare.
Imobilul se afla intr-o zona exclusivista de constructii noi de case / vile in imediata apropiere de principalele puncte de interes precum magazine alimentare, centre comerciale ( Mall ), mijloace de transport in comun, institutii bancare si de invatamant.
Constructia este de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 vopsita cu tencuiala decorativa, pentru interioare s-a folosit caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica.
Casa dispune de toate imbunatatirile pe care le poate avea o casa, incalzire in pardoseala pe parter si etaj, ferestre Synego Rehau 3 foi de sticla si 7 camere, centrala termica in condensare, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi interioare import Germania, prize si intrerupatoare marca Schnieder. Gardul este cu fundatie din beton si inchideri din fier forjat, poarta culisanta care se poate automatiza, curtea va fi frumos amenajata cu gazon si alei pietonale din dale de beton.

Valoarea acestui imobil este de 120.000 euro.


 
  • Vanzare 120.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214512 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 756 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1490 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei