Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cumpana Constanta. Vanzari case 5 camere. Constanta, Cumpana, vila 5 camere, proiect 2008, mobilata si utilata modern

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 296 m2 teren in Cumpana, Constanta
Aug 14, 2015 Aug 14, 2015 Vila tip P+1 etaj, proiect 2008, construita integral din BCA de 30 cm marca Ytong si izolata cu polistiren de 10 cm, situata pe o strada linsitita in Cumpana-Constanta,aproape de centru,avand un teren pe colt de 296 mp! Avanatjele majore ale acestei frumoase vile este calitatea ei, finisajele de calitate, curtea cu o terasa splendida cu peisagistica eleganta cu pomi fructiferi! Compartimentare: -Constructia este spatioasa ,avand amprenta la sol de 105 mp si sc totala de 196 mp,cu camere largi, inalte si suficiente spatii de depozitare. -Vila este compartimentata astfel: Parterul -living ,bucatarie si dinning room tip open space,hol,garaj cu usa actionata electric cu telecomanda,camera centralei,grup sanitar si o terasa superba in care poti sa te relaxezi in zilele frumoase ale anului. Etajul este deservit de o scara interioara foarte solida si care ofera o priveliste spre strada printr-un perete tip cortina din casa scarii. La mansarda gasim o baie de 10 mp,3 dormitoare,din care cel matrimonial,cel mai mare de cca 22 mp are si dressing propriu. Finisaje: TOATE finisajele acestei vilute foarte cochete sunt de cea mai buna calitate (gresie, faianta, parchet laminat, ferestre tip termopan pvc cu geamuri reflexive), asortata cu mult bun gust de catre actualii proprietari. Acoperisul este din tigla ceramica de buna calitate. Proprietatea are si o curte foarte atractiva cu verdeata si pomi fructiferi!Se poate vinde COMPLET MOBILATA SI UTILATA!

Constanta, Cumpana, vila 5 camere, proiect 2008, mobilata si utilata modern

Casa cu 296 m2 teren in Cumpana, Constanta

Casa cu 5 camere, suprafata utila 168 m2, teren în suprafata de 296 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 167177 | actualizat acum 8 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 129.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Cumpana
  • Reper: Centru
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 168 m2
  • Suprafata teren: 296 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2

Alte informatii:

Vila tip P+1 etaj, proiect 2008, construita integral din BCA de 30 cm marca Ytong si izolata cu polistiren de 10 cm, situata pe o strada linsitita in Cumpana-Constanta,aproape de centru,avand un teren pe colt de 296 mp! Avanatjele majore ale acestei frumoase vile este calitatea ei, finisajele de calitate, curtea cu o terasa splendida cu peisagistica eleganta cu pomi fructiferi! Compartimentare: -Constructia este spatioasa ,avand amprenta la sol de 105 mp si sc totala de 196 mp,cu camere largi, inalte si suficiente spatii de depozitare. -Vila este compartimentata astfel: Parterul -living ,bucatarie si dinning room tip open space,hol,garaj cu usa actionata electric cu telecomanda,camera centralei,grup sanitar si o terasa superba in care poti sa te relaxezi in zilele frumoase ale anului. Etajul este deservit de o scara interioara foarte solida si care ofera o priveliste spre strada printr-un perete tip cortina din casa scarii. La mansarda gasim o baie de 10 mp,3 dormitoare,din care cel matrimonial,cel mai mare de cca 22 mp are si dressing propriu. Finisaje: TOATE finisajele acestei vilute foarte cochete sunt de cea mai buna calitate (gresie, faianta, parchet laminat, ferestre tip termopan pvc cu geamuri reflexive), asortata cu mult bun gust de catre actualii proprietari. Acoperisul este din tigla ceramica de buna calitate. Proprietatea are si o curte foarte atractiva cu verdeata si pomi fructiferi!Se poate vinde COMPLET MOBILATA SI UTILATA!
  • Vanzare 129.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 167177 Agentia: Grup Proprietati Perfecte Nume: Grup Proprietati Perfecte
Actualizata: acum 8 ani si 8 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 2181 ori Manager: Grup Proprietati Perfecte Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 672 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.02.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.02.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei
  • Mai sunt inca 1 oferte de case de vanzare la pret comparabil, in Cumpana.