Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Porumbacu de Jos Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 2700 mp curte in porumbacu de jos sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 3.000 m2 teren in Porumbacu de Jos, Sibiu
May 17, 2018 May 17, 2018 Va prezentam o proprietate cu regim de inaltime D+P+M si curte individuala de 2700 mp, de vanzare in centrul comunei Porumbacu de Jos, judetul Sibiu. Zona in care se afla aceasta proprietate este situata la poalele Muntilor Fagaras, cu numeroase obiective turistice in imprejurimi. Este singura cale de acces spre cabana Negoiu, una din cele mai frumoase cabane din zona. La cativa kilometri de comuna, se afla un mic sat turistic, format doar din cabane de lemn. Stadiul constructiei la rosu va ofera posibilitatea de a realiza finisajele in functie de dorinta dumneavoastra, executia casei fiind exceptionala si realizata cu materiale de calitate. Imobilul solid construit in anul 2013 a fost conceput sa ofere un confort ideal unei familii numeroase, dar s-ar putea adapta chiar si pentru 2 familii. La demisol sunt 2 camere mari si un hol, precum si un garaj interior de 34 mp unde s-ar putea parca 2 masini, de asemenea, in garaj este si un spatiu tehnic unde va fi amplasata centrala termica. Parterul degaja o energie pozitiva prin spatiul mare care se observa in livingul open space cu bucataria, iar camera de zi si baia cu geam de aerisire. Acest spatiu mare de la parter se poate adapta cerintelor cumparatorilor pretentiosi, luminozitatea si geamurile de tip termopan fiind atuuri importante. La mansarda cele 3 dormitoare decomandate sunt mari, luminoase si practice, acestea reprezentand incaperi ideale pentru fiecare membru al familiei. Cladirea este acoperita cu tigla Tondach de calitatea 1, izolarea podului pastrand caldura in interior. Utilitatile existente sunt curentul trifazic si instalatia de apa-canal care este adusa pana in curte. Terenul de 3000 mp are deschidere la 2 strazi, un front stradal fiind de 28 metri liniari, iar celalalt de 32 metri liniari, accesul auto fiind generos. Pretul acestui imobil este 59.000 euro usor negociabil. Comision 0 % de la cumparator.

casa cu 2700 mp curte in porumbacu de jos sibiu

Casa cu 3.000 m2 teren in Porumbacu de Jos, Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 3.000 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 198943 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 59.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Porumbacu de Jos
  • Reper: Sat
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 250 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Suprafata teren: 3.000 m2
  • Deschidere: 28 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Va prezentam o proprietate cu regim de inaltime D+P+M si curte individuala de 2700 mp, de vanzare in centrul comunei Porumbacu de Jos, judetul Sibiu.
Zona in care se afla aceasta proprietate este situata la poalele Muntilor Fagaras, cu numeroase obiective turistice in imprejurimi. Este singura cale de acces spre cabana Negoiu, una din cele mai frumoase cabane din zona. La cativa kilometri de comuna, se afla un mic sat turistic, format doar din cabane de lemn.
Stadiul constructiei la rosu va ofera posibilitatea de a realiza finisajele in functie de dorinta dumneavoastra, executia casei fiind exceptionala si realizata cu materiale de calitate.
Imobilul solid construit in anul 2013 a fost conceput sa ofere un confort ideal unei familii numeroase, dar s-ar putea adapta chiar si pentru 2 familii.
La demisol sunt 2 camere mari si un hol, precum si un garaj interior de 34 mp unde s-ar putea parca 2 masini, de asemenea, in garaj este si un spatiu tehnic unde va fi amplasata centrala termica.
Parterul degaja o energie pozitiva prin spatiul mare care se observa in livingul open space cu bucataria, iar camera de zi si baia cu geam de aerisire.
Acest spatiu mare de la parter se poate adapta cerintelor cumparatorilor pretentiosi, luminozitatea si geamurile de tip termopan fiind atuuri importante.
La mansarda cele 3 dormitoare decomandate sunt mari, luminoase si practice, acestea reprezentand incaperi ideale pentru fiecare membru al familiei.
Cladirea este acoperita cu tigla Tondach de calitatea 1, izolarea podului pastrand caldura in interior. Utilitatile existente sunt curentul trifazic si instalatia de apa-canal care este adusa pana in curte.
Terenul de 3000 mp are deschidere la 2 strazi, un front stradal fiind de 28 metri liniari, iar celalalt de 32 metri liniari, accesul auto fiind generos.
Pretul acestui imobil este 59.000 euro usor negociabil.
Comision 0 % de la cumparator.
  • Vanzare 59.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198943 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3724 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2786 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei