Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Terezian Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere si 316 mp teren in sibiu zona ter

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 316 m2 teren in zona Terezian - Sibiu
Dec 12, 2016 Dec 12, 2016 Casa singur in curte cu 5 camere decomandate si 316 mp teren de vanzare in Sibiu, zona Terezian in apropiere de magazinul Lidl, cu o suprafata totala de 177. Imobilul construit in anul 1970 are o fundatie de 2 m, iar structura este de caramida, a fost conceput pentru a fi util unei familii numeroase, cele 3 apartamente distincte care compun casa oferind intimitatea necesara convietuirii. Prima parte a casei este un parter inalt, formata din 2 camere, hol, bucatarie si baie, camerele sunt mari si luminoase ( 20 mp si 25 mp ), au parchet din lemn masiv, peretii sunt izolati cu polistiren si lambriuri, geamuri de lemn, incalzirea este realizata de centrala termica, dar si prin intermediul unui semineu. Pivnita imobilului este inalta si uscata, posibilitatea amenajarii unui demisol fiind foarte avantajoasa. A doua parte a casei o reprezinta o garsoniera cu intrare separata, dotata si utilata complet, suprafata totala a acesteia fiind de 38 mp, camera este inalta si incapatoare, are imbunatatiri recente care constau in geamuri termopan si parchet, calorifere de otel, baie cu geam de aerisire, gresie si faianta, cabina de dus moderna. In al treilea apartament sunt 2 camere semidecomandate, bucatarie, terasa, 2 bai, in prima camera a functionat un cabinet stomatologic ( este dotata cu un scaun medical ), aici fiind si un spatiu tehnic si toaleta. Din hol se intra in dormitor si apoi in bucataria inchisa care are iesire la terasa, aceasta structura a camerelor avand posibilitatea unei decomandari totale. Curtea libera este partial betonata, in spatele curtii este un spatiu verde foarte primitor, deschiderea de 12 metri liniari la strada permite un acces auto pentru doua masini. Locatia imobilului este foarte avantajoasa, in aceasta zona linistita de case in apropiere de scoli, gradinite, puncte de aprovizionare Lidl, Profi, GGT non-stop, mijloace de transport in comun. Pretul de vanzare al casei este de 95000 euro negociabil.

casa cu 5 camere si 316 mp teren in sibiu zona ter

Casa cu 316 m2 teren in zona Terezian - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 148 m2, teren în suprafata de 316 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 190396 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 95.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 148 m2
  • Suprafata construita: 177 m2
  • Suprafata teren: 316 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 5 camere decomandate si 316 mp teren de vanzare in Sibiu, zona Terezian in apropiere de magazinul Lidl, cu o suprafata totala de 177.
Imobilul construit in anul 1970 are o fundatie de 2 m, iar structura este de caramida, a fost conceput pentru a fi util unei familii numeroase, cele 3 apartamente distincte care compun casa oferind intimitatea necesara convietuirii.
Prima parte a casei este un parter inalt, formata din 2 camere, hol, bucatarie si baie, camerele sunt mari si luminoase ( 20 mp si 25 mp ), au parchet din lemn masiv, peretii sunt izolati cu polistiren si lambriuri, geamuri de lemn, incalzirea este realizata de centrala termica, dar si prin intermediul unui semineu.
Pivnita imobilului este inalta si uscata, posibilitatea amenajarii unui demisol fiind foarte avantajoasa.
A doua parte a casei o reprezinta o garsoniera cu intrare separata, dotata si utilata complet, suprafata totala a acesteia fiind de 38 mp, camera este inalta si incapatoare, are imbunatatiri recente care constau in geamuri termopan si parchet, calorifere de otel, baie cu geam de aerisire, gresie si faianta, cabina de dus moderna.
In al treilea apartament sunt 2 camere semidecomandate, bucatarie, terasa, 2 bai, in prima camera a functionat un cabinet stomatologic ( este dotata cu un scaun medical ), aici fiind si un spatiu tehnic si toaleta.
Din hol se intra in dormitor si apoi in bucataria inchisa care are iesire la terasa, aceasta structura a camerelor avand posibilitatea unei decomandari totale.
Curtea libera este partial betonata, in spatele curtii este un spatiu verde foarte primitor, deschiderea de 12 metri liniari la strada permite un acces auto pentru doua masini.
Locatia imobilului este foarte avantajoasa, in aceasta zona linistita de case in apropiere de scoli, gradinite, puncte de aprovizionare Lidl, Profi, GGT non-stop, mijloace de transport in comun.
Pretul de vanzare al casei este de 95000 euro negociabil.
  • Vanzare 95.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190396 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 407 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1106 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei