Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Trei Stejari Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa 5 camere si 330 mp teren zona trei stejari di

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 330 m2 teren in zona Trei Stejari - Sibiu
Mar 24, 2017 Mar 24, 2017 Casa D+P+E singur in curte cu 5 camere decomandate si 330 mp teren de vanzare, in frumoasa zona de casa Trei Stejari din Sibiu. Solidul imobil construit in anul 1980 si complet imbunatatit in 2016 a fost conceput pe 3 niveluri, posibilitatea de a locui 2 familii fiind evidenta. Suprafata locuibila de 152 mp utili este distribuita in mod egal pe fiecare nivel. Structura camerelor este avantajoasa, holul decomandand inteligent bucataria si baia de camerele generoase. Astfel, la demisol se afla o baie, o bucatarie, o camara si doua camere. La parterul inalt atmosfera este foarte primitoare, geamurile mari de tip termopan si finisajele de calitate creand o energie pozitiva. Cele 2 camere formeaza un spatiu deschis adaptabil cerintelor cumparatorilor, iar din hol se bifurca bucataria ( cu vedere spre curte ) si baia ( cu geam de aerisire ). Scarile interioare de la acest nivel ne conduc la mansarda, holul, baia si camera deschisa avand rolul de a suplimenta spatiul locuibil existent la nivelurile inferioare. Imobilul se va preda la stadiul de gri avansat in interior, in exterior fiind deja la cheie. Multiplele imbunatatiri precum instalatiile de gaz, curent si apa noi, izolatia cu polistiren de 10 cm, tigla Bramac, scocurile noi, geamurile si usile mari de tip termopan recomanda acest imobil in perspectiva unei investitii sigure. Terenul are o suprafata totala de 330 mp, deschiderea de 14 metri liniari, permitand un acces auto generos spre curtea pavata partial. Zona este avantajoasa, in apropiere fiind scoli si gradinite de calitate, mijloace de transport in comun si puncte de aprovizionare. Pretul acestui imobil este de 125000 euro fix. Comision 0% de la cumparator.

casa 5 camere si 330 mp teren zona trei stejari di

Casa cu 330 m2 teren in zona Trei Stejari - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 152 m2, teren în suprafata de 330 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 203648 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 125.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Trei Stejari
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 152 m2
  • Suprafata construita: 182 m2
  • Suprafata teren: 330 m2
  • Deschidere: 14 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Casa D+P+E singur in curte cu 5 camere decomandate si 330 mp teren de vanzare, in frumoasa zona de casa Trei Stejari din Sibiu.
Solidul imobil construit in anul 1980 si complet imbunatatit in 2016 a fost conceput pe 3 niveluri, posibilitatea de a locui 2 familii fiind evidenta. Suprafata locuibila de 152 mp utili este distribuita in mod egal pe fiecare nivel.
Structura camerelor este avantajoasa, holul decomandand inteligent bucataria si baia de camerele generoase. Astfel, la demisol se afla o baie, o bucatarie, o camara si doua camere. La parterul inalt atmosfera este foarte primitoare, geamurile mari de tip termopan si finisajele de calitate creand o energie pozitiva. Cele 2 camere formeaza un spatiu deschis adaptabil cerintelor cumparatorilor, iar din hol se bifurca bucataria ( cu vedere spre curte ) si baia ( cu geam de aerisire ). Scarile interioare de la acest nivel ne conduc la mansarda, holul, baia si camera deschisa avand rolul de a suplimenta spatiul locuibil existent la nivelurile inferioare.
Imobilul se va preda la stadiul de gri avansat in interior, in exterior fiind deja la cheie. Multiplele imbunatatiri precum instalatiile de gaz, curent si apa noi, izolatia cu polistiren de 10 cm, tigla Bramac, scocurile noi, geamurile si usile mari de tip termopan recomanda acest imobil in perspectiva unei investitii sigure.
Terenul are o suprafata totala de 330 mp, deschiderea de 14 metri liniari, permitand un acces auto generos spre curtea pavata partial.
Zona este avantajoasa, in apropiere fiind scoli si gradinite de calitate, mijloace de transport in comun si puncte de aprovizionare.
Pretul acestui imobil este de 125000 euro fix.
Comision 0% de la cumparator.
  • Vanzare 125.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203648 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 411 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1653 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei