Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Lazaret Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa in sibiu singur in curte zona lazaret

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 350 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
Jan 07, 2015 Jan 07, 2015 Casa de vazare in Sibiu cu 5 camere si o suprafata totala de aproximativ 200 mp situata in cartierul Lazaret intr-o zona linistita departe de agitatia si zgomotul orasului, pe o strada in curs de reabilitare, situata intr-un cartier de case la aproximativ 20 de minute de mers pe jos fata de centrul orasului, dar in imediata apropiere a statilor de taxi si transport in comun, scolilor, gradinitelor si centrelor comerciale. Propietatea dispune de o suprafata totala de teren de aproximativ 350 mp din care amprenta casei este de aproximativ 200 mp, iar curtea cu o suprafata de 150 mp este ideala pentru loc de parcare, jumatate fiind betonata iar in partea din spate dispune de un spatiu verde ideal pentru gretar, foisor sau terasa. Imobilul este compus din doua corpuri de cladire cu intrari si contorizari separate, fiind compartimentate in felul urmator: - primul corp are o suprafata utila de aproximativ 100 mp, fiind pozitionat in partea din fata a terenului si a fost construit in anul 1990 compus din 3 dormitoare decomandate, o baie cu cada si geam de aerisite, un living spatios, hol, o bucatarie incapatoare aflata la demisolul casei avand intrare separata, pivnita de aproximativ 12 mp si o terasa de 15 mp in curs de amenajare. - cel de-al doilea corp are o suprafata utila de aproximativ 50 mp si este pozitionat in partea din spate a curtii, a fost construit in anul 2005, fiind compus din bucatarie open-space cu livingul si un dormitor cu dresing si baie propie. Casa sispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel pentru fiecare corp, usi de PVC la exterior, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, zugraveli din lavabila, mobilier de bucatarie. Propietatea se poate achizitiona la pretul de 95000 euro negociabil.  

casa in sibiu singur in curte zona lazaret

Casa cu 350 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 350 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 155231 | actualizat acum 9 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 95.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 200 m2
  • Suprafata teren: 350 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1993

Alte informatii:

Casa de vazare in Sibiu cu 5 camere si o suprafata totala de aproximativ 200 mp situata in cartierul Lazaret intr-o zona linistita departe de agitatia si zgomotul orasului, pe o strada in curs de reabilitare, situata intr-un cartier de case la aproximativ 20 de minute de mers pe jos fata de centrul orasului, dar in imediata apropiere a statilor de taxi si transport in comun, scolilor, gradinitelor si centrelor comerciale.
Propietatea dispune de o suprafata totala de teren de aproximativ 350 mp din care amprenta casei este de aproximativ 200 mp, iar curtea cu o suprafata de 150 mp este ideala pentru loc de parcare, jumatate fiind betonata iar in partea din spate dispune de un spatiu verde ideal pentru gretar, foisor sau terasa.
Imobilul este compus din doua corpuri de cladire cu intrari si contorizari separate, fiind compartimentate in felul urmator:
- primul corp are o suprafata utila de aproximativ 100 mp, fiind pozitionat in partea din fata a terenului si a fost construit in anul 1990 compus din 3 dormitoare decomandate, o baie cu cada si geam de aerisite, un living spatios, hol, o bucatarie incapatoare aflata la demisolul casei avand intrare separata, pivnita de aproximativ 12 mp si o terasa de 15 mp in curs de amenajare.
- cel de-al doilea corp are o suprafata utila de aproximativ 50 mp si este pozitionat in partea din spate a curtii, a fost construit in anul 2005, fiind compus din bucatarie open-space cu livingul si un dormitor cu dresing si baie propie.
Casa sispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel pentru fiecare corp, usi de PVC la exterior, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, zugraveli din lavabila, mobilier de bucatarie.
Propietatea se poate achizitiona la pretul de 95000 euro negociabil.

 
  • Vanzare 95.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155231 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1491 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 725 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.05.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei