Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa singur in curte cu 5 camere in selimbar judet

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 410 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
Jun 23, 2017 Jun 23, 2017 Casa singur in curte cu 5 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, amplasata intr-o zona de case foarte linistita, cu verdeata si aer curat, privata de agitatia urbana dar in acelasi timp aproape de facilitatile citadine, construita in anul 2009, proiectat si construit ingenios pentru a oferi un confort sporit unei familii cu copii, cu o suprafata utila de 206 mp, cu un regim de inaltime P+E. La parterul casei este un hol spatios unde este amplasata scara interioara, un living luminos cu bucataria open-space mobilata si utilata cu plita si cuptor electric, hota, frigider si camara, o incapere amenajata ca birou dar cu usurinta se poate transforma intr-un dormitor si baie de servici cu cabina de dus si geam de aerisire. La etaj sunt 3 dormitoare spatioase, doua dintre ele cu dressing si unul cu acces la balcon, o baie generoasa cu cabina de dus, cada si geam de aerisire. Pentru constructia casei s-au folosit materiale de cea mai inalta calitate, cu urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica si fonica din polistiren, acoperis de tigla, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel, usi de lemn la interior, usa din termopan la intrare, parchet, gresie, faianta. Suprafata terenului este de 287 mp, cu o parte pavata la intrare si gazon frumos amenajat cu spatiu de relaxare, gratar, balansoar si spatiu de joaca pentru copii. Aceasta locuinta beneficiaza de racordare la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, internet si televiziune. Pretul de vanzare al acestei case mobilata si utilata este de 150.000 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar.

casa singur in curte cu 5 camere in selimbar judet

Casa cu 410 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 206 m2, teren în suprafata de 410 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 199012 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 150.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 206 m2
  • Suprafata construita: 247 m2
  • Suprafata teren: 410 m2
  • Deschidere: 24 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 5 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, amplasata intr-o zona de case foarte linistita, cu verdeata si aer curat, privata de agitatia urbana dar in acelasi timp aproape de facilitatile citadine, construita in anul 2009, proiectat si construit ingenios pentru a oferi un confort sporit unei familii cu copii, cu o suprafata utila de 206 mp, cu un regim de inaltime P+E.
La parterul casei este un hol spatios unde este amplasata scara interioara, un living luminos cu bucataria open-space mobilata si utilata cu plita si cuptor electric, hota, frigider si camara, o incapere amenajata ca birou dar cu usurinta se poate transforma intr-un dormitor si baie de servici cu cabina de dus si geam de aerisire.
La etaj sunt 3 dormitoare spatioase, doua dintre ele cu dressing si unul cu acces la balcon, o baie generoasa cu cabina de dus, cada si geam de aerisire.
Pentru constructia casei s-au folosit materiale de cea mai inalta calitate, cu urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica si fonica din polistiren, acoperis de tigla, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel, usi de lemn la interior, usa din termopan la intrare, parchet, gresie, faianta.
Suprafata terenului este de 287 mp, cu o parte pavata la intrare si gazon frumos amenajat cu spatiu de relaxare, gratar, balansoar si spatiu de joaca pentru copii.
Aceasta locuinta beneficiaza de racordare la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, internet si televiziune.
Pretul de vanzare al acestei case mobilata si utilata este de 150.000 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 150.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199012 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1042 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1706 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei