Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Poplacii Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere si curte 250 mp zona calea poplac

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 423 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu
May 22, 2018 May 22, 2018 Casa cu 5 camere decomandate si curte libera de 250 mp, de vanzare in zona Calea Poplacii din Sibiu, o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar. Suprafata utila de 247 mp este structurata pe doua nivele, respectiv un parter format dintr-un living cu o suprafata de 34 mp, mobilat modern, cu zona de dining, openspace cu bucataria de 13.5 mp, mobilata si utilata cu plita ceramica, cuptor electric, hota, frigider, masina de spalat vase, o debara de 5 mp, o camera mobilata special pentru copii si o baie mobilata si dotata cu cabina de dus si geam de aerisire. Scarile interioare asigura accesul spre urmatorul nivel al casei format din 3 dormitoare total decomandate, cu suprafete de 14.33 mp, 20.89 mp cu iesire pe primul balcon al casei si dormitorul principal cu suprafata de 22.72 mp cu iesire pe cel de-al doilea balcon de 7.56 mp al casei. Baia de la acest nivel este mobilata si dotata cu cada si geam de aerisire. Accesul la prima terasa a casei cu o suprafata de 20 mp, pavata cu gresie si balustrada din fier forjat se face din living, aceasta asigurand si accesul in curtea interioara a casei, amenajata cu gazon si o terasa acoperita, aceasta zona fiind perfecta pentru relxare. Ca si imbunatatiri aduse o data cu constructia din 2006, putem mentiona: usa la intrare si geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior realizate la comanda, parchet din lemn masiv de nuc si stejar, centrala termica Viessmann si calorifere din otel, prize si intrerupatoare, instalatii sanitare si termice de calitate italiana superioara, acces auto pavat, poarta automatizata acces auto din fier forjat, acoperis din tigla cu sistem complet marca Bramac, balcoane si terase pavate cu gresie si balustrade din fier forjat. Zona in care se afla aceasta casa este o zona predominata de case, foarte aproape de punctele de interes public, precum magazine alimentare, statii ale mijloacelor de tansport public, unitati de invatamant prescolar si scolar, iar parcul Sub Arini se afla la 5 minute de mers pe jos. Toate aceste aspecte fac aceasta proprietate sa fie perfecta pentru o familie care apreciaza bunul gust si lucrurile de calitate, si mai ales isi doresc o casa care sa ofere relaxarea si linistea necesara dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului. Pretul de vanzare al casei este de 269.000 euro nemobilata si neutilata sau 275.000 euro complet mobilata si utilata.

casa cu 5 camere si curte 250 mp zona calea poplac

Casa cu 423 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 247 m2, teren în suprafata de 423 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 214636 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 269.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Poplacii
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 247 m2
  • Suprafata construita: 346 m2
  • Suprafata teren: 423 m2
  • Deschidere: 3 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Casa cu 5 camere decomandate si curte libera de 250 mp, de vanzare in zona Calea Poplacii din Sibiu, o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar.
Suprafata utila de 247 mp este structurata pe doua nivele, respectiv un parter format dintr-un living cu o suprafata de 34 mp, mobilat modern, cu zona de dining, openspace cu bucataria de 13.5 mp, mobilata si utilata cu plita ceramica, cuptor electric, hota, frigider, masina de spalat vase, o debara de 5 mp, o camera mobilata special pentru copii si o baie mobilata si dotata cu cabina de dus si geam de aerisire.
Scarile interioare asigura accesul spre urmatorul nivel al casei format din 3 dormitoare total decomandate, cu suprafete de 14.33 mp, 20.89 mp cu iesire pe primul balcon al casei si dormitorul principal cu suprafata de 22.72 mp cu iesire pe cel de-al doilea balcon de 7.56 mp al casei. Baia de la acest nivel este mobilata si dotata cu cada si geam de aerisire.
Accesul la prima terasa a casei cu o suprafata de 20 mp, pavata cu gresie si balustrada din fier forjat se face din living, aceasta asigurand si accesul in curtea interioara a casei, amenajata cu gazon si o terasa acoperita, aceasta zona fiind perfecta pentru relxare.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu constructia din 2006, putem mentiona: usa la intrare si geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior realizate la comanda, parchet din lemn masiv de nuc si stejar, centrala termica Viessmann si calorifere din otel, prize si intrerupatoare, instalatii sanitare si termice de calitate italiana superioara, acces auto pavat, poarta automatizata acces auto din fier forjat, acoperis din tigla cu sistem complet marca Bramac, balcoane si terase pavate cu gresie si balustrade din fier forjat.
Zona in care se afla aceasta casa este o zona predominata de case, foarte aproape de punctele de interes public, precum magazine alimentare, statii ale mijloacelor de tansport public, unitati de invatamant prescolar si scolar, iar parcul Sub Arini se afla la 5 minute de mers pe jos. Toate aceste aspecte fac aceasta proprietate sa fie perfecta pentru o familie care apreciaza bunul gust si lucrurile de calitate, si mai ales isi doresc o casa care sa ofere relaxarea si linistea necesara dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului.
Pretul de vanzare al casei este de 269.000 euro nemobilata si neutilata sau 275.000 euro complet mobilata si utilata.
  • Vanzare 269.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214636 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 891 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1309 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei