Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 5 camere. vila cu 5 camere in sibiu zona calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 460 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 02, 2018 May 02, 2018 Vila de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 5 camere decomandate, cu o suprafata utila de 216 mp, distribuiti pe doua nivele cu un regim de inaltime scazut ( P+1+P ) si o curte libera de 330 mp. Imobilul se afla intr-o zona exclusiva de constructii noi de case / vile, intr-o locatie foarte aerisita aceasta fiind pozitionata pe partea dreapta langa padurea Dumbrava. Constructia imobilului este realizata din materiale de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80. Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului. La parter casa este compusa dintr-un living foarte spatios cu acces la o terasa acoperita, o camera care este folosita ca si birou ( posibilitate de a fi amenajata si ca o camera de oaspeti ), bucatarie inchisa complet mobilata si o baie de servici ce dispune de geam de aerisire. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton unde se afla 3 dormitoare generoase, doua dintre ele cu acces la balcon, un dressing si o a doua baie cu geam de aerisire, cat si acces la pod care poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare. Casa dispune de mai multe imbunatatiri precum pereti interiori zugraviti cu lavabila, toata partea de jos este amenajata cu gresie, usi interioare din lemn, parchet din lemn pentru etaj, centrala termica cu incalzire prin calorifere, sistem de alarma instalat cat si video interfon, poarta cu actionare prin telecomanda, curtea este pavata cu dale din beton, zone verzi amenajate. Casa se vinde complet mobilata si utilata, ideala pentru cei care doresc o mutare cat mai rapida. Pretul de vanzare este de 162.000 euro, poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar.

vila cu 5 camere in sibiu zona calea cisnadiei

Casa cu 460 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 216 m2, teren în suprafata de 460 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213447 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 162.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 216 m2
  • Suprafata construita: 260 m2
  • Suprafata teren: 460 m2
  • Deschidere: 17 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Vila de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 5 camere decomandate, cu o suprafata utila de 216 mp, distribuiti pe doua nivele cu un regim de inaltime scazut ( P+1+P ) si o curte libera de 330 mp. Imobilul se afla intr-o zona exclusiva de constructii noi de case / vile, intr-o locatie foarte aerisita aceasta fiind pozitionata pe partea dreapta langa padurea Dumbrava. Constructia imobilului este realizata din materiale de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80. Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului.

La parter casa este compusa dintr-un living foarte spatios cu acces la o terasa acoperita, o camera care este folosita ca si birou ( posibilitate de a fi amenajata si ca o camera de oaspeti ), bucatarie inchisa complet mobilata si o baie de servici ce dispune de geam de aerisire. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton unde se afla 3 dormitoare generoase, doua dintre ele cu acces la balcon, un dressing si o a doua baie cu geam de aerisire, cat si acces la pod care poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare.
Casa dispune de mai multe imbunatatiri precum pereti interiori zugraviti cu lavabila, toata partea de jos este amenajata cu gresie, usi interioare din lemn, parchet din lemn pentru etaj, centrala termica cu incalzire prin calorifere, sistem de alarma instalat cat si video interfon, poarta cu actionare prin telecomanda, curtea este pavata cu dale din beton, zone verzi amenajate.
Casa se vinde complet mobilata si utilata, ideala pentru cei care doresc o mutare cat mai rapida.

Pretul de vanzare este de 162.000 euro, poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 162.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213447 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 481 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1503 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.11.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei