Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa superba in selimbar zona brana

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 480 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
May 29, 2018 May 29, 2018 Casa individuala de vanzare in Selimbar zona Brana, compusa din 6 camere decomandate pe doua nivele, cu un regim de inaltime scazut P+1, avand o suprafata utila de 235 mp, constructie noua realizata in anul 2008. Imobilul se afla intr-o zona rezidentiala de constructii noi de case / vile, pe o strada superba doar de vile, fara constructii mai inalte de jur imprejur, pavata si iluminata, in imediata apropiere de principalele puncte de interes precum centre comerciale dar si mijloace de transport in comun. Casa beneficiaza de o curte libera de 320 mp foarte frumos amenajata cu alei pavate cu piatra cubica si plante ornamentale filigorie cu gratar cat si o terasa si un carport. Compartimentarea este foarte bine gandita astfel incat dispune de living generos cu zona de dining de 46 mp, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata de 15 mp cu camara. La parterul casei mai avem amenajat si un spatiu pentru cuier, o baie de servici si un birou care poate fi transformat in dormitor. Casa dispune si de o pivnita de 33 mp unde avem si camera tehnica. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din  lemn de stejar si cu balustrada de lemn, unde se afla un hol generos care face accesul catre cele 4 dormitoare foarte generoase si baie mare. In privinta constructiei imobilului nu s-a facut rabat de la calitate astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate in ceea ce priveste schimbarile de temperatura, compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica . Aceasta se vinde nemobilata doar bucataria fiind utilata si include toate electrocasnicele de ultima generatie, amenajarea casei nu a fost neglijata, toata casa dispunand de parchet laminat in living si dormitoare, gresie si faianta in bucatarie si bai, usa din lemn stejar la intrare in imobil, geamurile de asemenea sunt din tamplarie PVC de la Rehau cu 5 camere si 2 foi de sticla, centrala termica pe gaz calorifere din otel si acoperis din tigla. Casa se vinde la pretul de 195.000 euro, poate fi achizitionata prin orice metoda de plata.

casa superba in selimbar zona brana

Casa cu 480 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 480 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 211812 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 195.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 250 m2
  • Suprafata construita: 280 m2
  • Suprafata teren: 480 m2
  • Deschidere: 25 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Casa individuala de vanzare in Selimbar zona Brana, compusa din 6 camere decomandate pe doua nivele, cu un regim de inaltime scazut P+1, avand o suprafata utila de 235 mp, constructie noua realizata in anul 2008. Imobilul se afla intr-o zona rezidentiala de constructii noi de case / vile, pe o strada superba doar de vile, fara constructii mai inalte de jur imprejur, pavata si iluminata, in imediata apropiere de principalele puncte de interes precum centre comerciale dar si mijloace de transport in comun.
Casa beneficiaza de o curte libera de 320 mp foarte frumos amenajata cu alei pavate cu piatra cubica si plante ornamentale filigorie cu gratar cat si o terasa si un carport.
Compartimentarea este foarte bine gandita astfel incat dispune de living generos cu zona de dining de 46 mp, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata de 15 mp cu camara. La parterul casei mai avem amenajat si un spatiu pentru cuier, o baie de servici si un birou care poate fi transformat in dormitor. Casa dispune si de o pivnita de 33 mp unde avem si camera tehnica.
Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din  lemn de stejar si cu balustrada de lemn, unde se afla un hol generos care face accesul catre cele 4 dormitoare foarte generoase si baie mare.
In privinta constructiei imobilului nu s-a facut rabat de la calitate astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate in ceea ce priveste schimbarile de temperatura, compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica .
Aceasta se vinde nemobilata doar bucataria fiind utilata si include toate electrocasnicele de ultima generatie, amenajarea casei nu a fost neglijata, toata casa dispunand de parchet laminat in living si dormitoare, gresie si faianta in bucatarie si bai, usa din lemn stejar la intrare in imobil, geamurile de asemenea sunt din tamplarie PVC de la Rehau cu 5 camere si 2 foi de sticla, centrala termica pe gaz calorifere din otel si acoperis din tigla.

Casa se vinde la pretul de 195.000 euro, poate fi achizitionata prin orice metoda de plata.
  • Vanzare 195.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211812 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 937 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1811 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.08.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei