Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere decomandate in sibiu zona calea s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in Sibiu
May 10, 2018 May 10, 2018 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici cu o suprafata totala de 170 mp si o curte libera de 316 mp cu posibilitate de acces auto in curtea interioara comuna, construita la inceputul anului 1975 pe structura de caramida si plansee din beton armat. Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele ale sale, astfel la primul nivel se afla un living generos cu bucataria tip open-space, o baie cu cada si geam, hol la intrarea in casa si un dormitor mare decomandat. Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara solida din holul de la intrare, iar aici regasim trei dormitoare decomandate, o camera folosita ca spatiu de depozitare si posibilitatea accesului in podul casei care se intinde pe toata suprafata imobilului. De asemenea casa detine in curtea interioara si alte anexe gospodaresti, o pivnita incapatoare si o gradina bine delimintata cu o suprafata de 128 mp. Casa dispune de toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent cum ar fi gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie si calorifere de otel, sobe de teracota functionale, parchet laminat in camere, usi de interior din lemn, usa la intrare din PVC cu geam termopan, contorizari separate la utilitati. Pretul de achizitie al casei este de 70.000 euro negociabil.

casa cu 5 camere decomandate in sibiu zona calea s

Casa cu 500 m2 teren in Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 152 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 170196 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 70.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Calea surii mici
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 152 m2
  • Suprafata construita: 170 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 9 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici cu o suprafata totala de 170 mp si o curte libera de 316 mp cu posibilitate de acces auto in curtea interioara comuna, construita la inceputul anului 1975 pe structura de caramida si plansee din beton armat.
Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele ale sale, astfel la primul nivel se afla un living generos cu bucataria tip open-space, o baie cu cada si geam, hol la intrarea in casa si un dormitor mare decomandat.
Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara solida din holul de la intrare, iar aici regasim trei dormitoare decomandate, o camera folosita ca spatiu de depozitare si posibilitatea accesului in podul casei care se intinde pe toata suprafata imobilului.
De asemenea casa detine in curtea interioara si alte anexe gospodaresti, o pivnita incapatoare si o gradina bine delimintata cu o suprafata de 128 mp.
Casa dispune de toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent cum ar fi gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie si calorifere de otel, sobe de teracota functionale, parchet laminat in camere, usi de interior din lemn, usa la intrare din PVC cu geam termopan, contorizari separate la utilitati.
Pretul de achizitie al casei este de 70.000 euro negociabil.
  • Vanzare 70.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 170196 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 4626 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2722 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei