Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Terezian Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere si curte individuala zona terezia

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in zona Terezian - Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Casa cu 5 camere si curte indivuala de vanzare in zona Terezian din Sibiu, cu o suprafata de 400 mp utili. Imobilul construit in anul 2009 a fost conceput pe doua niveluri, structura camerelor acestuia fiind foarte avantajoasa. La parterul inalt livingul si holul sunt de dimensiuni impresionante, cei 90 mp utili creand o atmosfera foarte primitoare. In dreapta holului este un dormitor spatios si luminos de 25 mp, cromatica aleasa fiind foarte placuta din punct de vedere vizual. Bucataria inchisa are vedere atat inspre living, dar are si iesire spre terasa, imbinand astfel utilul cu placutul. A doua camera, de 30 mp are intrarea din living, iesirea spre a doua terasa completand confortul unei case impunatoare. Tot aici observam un spatiu tehnic care gazduieste o centrala termica prin condensatie performanta, Buderus. Baia cu geam de aerisire de la acest nivel este dotata cu gresie si faianta, cabina de dus si mobilier specific. Imbunatatirile evidente la parterul casei constau in parchetul din lemn masiv de stejar, gresia, faianta, geamurile si usile de tip termopan de calitate, centrala termica ultraperformanta din punct de vedere energetic care e insotita de calorifere de otel, instalatii noi de curent, apa si gaz. Casa scarilor de lemn ne conduce la nivelul superior, holul imens decomandand inteligent cele trei dormitoare si baia. Doua dintre dormitoare au iesire fiecare la cate un balcon, cel de-al treilea beneficiind de un dressing. Camerele de aici au rolul de a oferi un confort deosebit atat prin linistea si atmosfera primitoare de aici, cat si de a oferi neconditionat beneficiile diverselor imbunatatiri. Accesul auto este posibil pe ambele laturi ale imobilului si a fost conceput astfel incat sa fie posibil atat cu masini mici, cat si medii. Terenul de 500 mp beneficiaza de un gard impunator din beton cu incrustatii de fier forjat. Zona in care se afla aceasta casa este in plina dezvoltare, fiind predominata de case recent construite si aflandu-se in apropierea punctelor de interes public. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 195.000 euro. Comision 0% de la cumparator.

casa cu 5 camere si curte individuala zona terezia

Casa cu 500 m2 teren in zona Terezian - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 400 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 203171 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 195.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 400 m2
  • Suprafata construita: 480 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 22 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Casa cu 5 camere si curte indivuala de vanzare in zona Terezian din Sibiu, cu o suprafata de 400 mp utili.
Imobilul construit in anul 2009 a fost conceput pe doua niveluri, structura camerelor acestuia fiind foarte avantajoasa. La parterul inalt livingul si holul sunt de dimensiuni impresionante, cei 90 mp utili creand o atmosfera foarte primitoare. In dreapta holului este un dormitor spatios si luminos de 25 mp, cromatica aleasa fiind foarte placuta din punct de vedere vizual. Bucataria inchisa are vedere atat inspre living, dar are si iesire spre terasa, imbinand astfel utilul cu placutul. A doua camera, de 30 mp are intrarea din living, iesirea spre a doua terasa completand confortul unei case impunatoare. Tot aici observam un spatiu tehnic care gazduieste o centrala termica prin condensatie performanta, Buderus. Baia cu geam de aerisire de la acest nivel este dotata cu gresie si faianta, cabina de dus si mobilier specific. Imbunatatirile evidente la parterul casei constau in parchetul din lemn masiv de stejar, gresia, faianta, geamurile si usile de tip termopan de calitate, centrala termica ultraperformanta din punct de vedere energetic care e insotita de calorifere de otel, instalatii noi de curent, apa si gaz.
Casa scarilor de lemn ne conduce la nivelul superior, holul imens decomandand inteligent cele trei dormitoare si baia. Doua dintre dormitoare au iesire fiecare la cate un balcon, cel de-al treilea beneficiind de un dressing. Camerele de aici au rolul de a oferi un confort deosebit atat prin linistea si atmosfera primitoare de aici, cat si de a oferi neconditionat beneficiile diverselor imbunatatiri.
Accesul auto este posibil pe ambele laturi ale imobilului si a fost conceput astfel incat sa fie posibil atat cu masini mici, cat si medii. Terenul de 500 mp beneficiaza de un gard impunator din beton cu incrustatii de fier forjat.
Zona in care se afla aceasta casa este in plina dezvoltare, fiind predominata de case recent construite si aflandu-se in apropierea punctelor de interes public.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 195.000 euro.
Comision 0% de la cumparator.
  • Vanzare 195.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203171 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1366 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2689 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei