Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa noua 5 camere 500 mp teren in sura mare judet

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
Mar 28, 2017 Mar 28, 2017 Casa constructie noua D+P+M cu 5 camere decomandate si 500 mp teren, de vanzare, in Sura Mare judetul Sibiu. Excelenta executarea constructiei atat din punct de vedere tehnic cat si vizual, amplasamentul intr-o zona cu o panorama superba, precum si accesul usor spre Sibiu ( distanta este de 7 minute de mers cu masina pana in oras ) sunt argumente clare in perspectiva unei investitii sigure. Slodul imobil finalizat in anul 2015 are o deschidere la strada de 22 metri liniari, terenul cu o suprafata de 500 mp permitand accesul auto pe ambele laturi ale acestuia. Proprietatea este delimitata de un gard de ciment cu ornamente frumoase de fier forjat, inaltimea acestuia de 1.65 m dand un aer de noblete. Parterul cu o suprafata generoasa de 96 mp are o structura a camerelor inteligent distribuita, cele 2 holuri separand frumos fiecare incapere. Sufrageria de 46 mp este frumos orientata catre soare, luminozitatea ei fiind asigurata de geamuri de tip termopan mari Salamander. De asemenea parchetul laminat este de buna calitate, izolatia de dedesubt avand rolul de a mentine o temperatura placuta. Bucataria este mare si deosebit de frumoasa, mobilata si utilata cu elemente de mult bun gust. In continuarea acestei bucatarii este locul de luat masa, o camera care se poate decomanda in cazul in care cumparatorul opteaza pentru o alta distribuire a spatiului. La acest nivel este o baie cu geam de aerisire, gresie si faianta. Casa scarilor unde remarcam mana curenta de fier forjat ne conduce la nivelul superior unde cele 3 dormitoare se bifurca din holul cu baie. Doua dintre cele trei dormitoare au aproximativ 14 si 12 mp, iar cel matrimonial are 43 mp, dressingul mascat completand confortul deosebit. Un mare avantaj este faptul ca fiecare dintre dormitoare are balcon, imbinandu-se astfel utilul cu placutul. Baia de 8 mp cu geam de aerisire beneficiaza de imbunatatiri vizibile care constau in gresia si faianta rafinate, cabina de dus luxurianta, mobilier de calitate, vas de wc si bideu. Imobilul beneficiaza de o fundatie de beton de 5 m in fata casei, constructia fiind realizata pe stalpi de ciment si o structura de caramida, soliditatea acesteia fiind unica. Instalatiile de curent si gaz sunt noi, centrala termica de 45 kw este completata de calorifere de aluminiu. Pretul avantajos al acestei proprietati este 109000 euro negociabil.

casa noua 5 camere 500 mp teren in sura mare judet

Casa cu 500 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 192 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 202817 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 109.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 192 m2
  • Suprafata construita: 230 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 22 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa constructie noua D+P+M cu 5 camere decomandate si 500 mp teren, de vanzare, in Sura Mare judetul Sibiu. Excelenta executarea constructiei atat din punct de vedere tehnic cat si vizual, amplasamentul intr-o zona cu o panorama superba, precum si accesul usor spre Sibiu ( distanta este de 7 minute de mers cu masina pana in oras ) sunt argumente clare in perspectiva unei investitii sigure.
Slodul imobil finalizat in anul 2015 are o deschidere la strada de 22 metri liniari, terenul cu o suprafata de 500 mp permitand accesul auto pe ambele laturi ale acestuia. Proprietatea este delimitata de un gard de ciment cu ornamente frumoase de fier forjat, inaltimea acestuia de 1.65 m dand un aer de noblete.
Parterul cu o suprafata generoasa de 96 mp are o structura a camerelor inteligent distribuita, cele 2 holuri separand frumos fiecare incapere. Sufrageria de 46 mp este frumos orientata catre soare, luminozitatea ei fiind asigurata de geamuri de tip termopan mari Salamander. De asemenea parchetul laminat este de buna calitate, izolatia de dedesubt avand rolul de a mentine o temperatura placuta. Bucataria este mare si deosebit de frumoasa, mobilata si utilata cu elemente de mult bun gust. In continuarea acestei bucatarii este locul de luat masa, o camera care se poate decomanda in cazul in care cumparatorul opteaza pentru o alta distribuire a spatiului. La acest nivel este o baie cu geam de aerisire, gresie si faianta. Casa scarilor unde remarcam mana curenta de fier forjat ne conduce la nivelul superior unde cele 3 dormitoare se bifurca din holul cu baie. Doua dintre cele trei dormitoare au aproximativ 14 si 12 mp, iar cel matrimonial are 43 mp, dressingul mascat completand confortul deosebit. Un mare avantaj este faptul ca fiecare dintre dormitoare are balcon, imbinandu-se astfel utilul cu placutul. Baia de 8 mp cu geam de aerisire beneficiaza de imbunatatiri vizibile care constau in gresia si faianta rafinate, cabina de dus luxurianta, mobilier de calitate, vas de wc si bideu.
Imobilul beneficiaza de o fundatie de beton de 5 m in fata casei, constructia fiind realizata pe stalpi de ciment si o structura de caramida, soliditatea acesteia fiind unica. Instalatiile de curent si gaz sunt noi, centrala termica de 45 kw este completata de calorifere de aluminiu.
Pretul avantajos al acestei proprietati este 109000 euro negociabil.
  • Vanzare 109.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202817 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 669 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1484 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei