Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere singur in curte in sibiu zona pia

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
Apr 04, 2017 Apr 04, 2017 De vanzare proprietate compusa din doua corpuri de cladire, circa 500 mp teren, din care 280 mp curte individuala, in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 360 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie dar aproape de Centru, Piata Cibin, scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre toate zonele orasului. Corpul principal este structurat pe doua nivele compartimentat astfel: la intrare un hol central din care se intra in dreapta in spatiul compus din doua dormitoare, bucatarie cu loc de luat masa, baie cu cada si hol, iar in fata o eleganta scara din lemn cu balustrada din inox realizeaza accesul la etaj unde este amenajat un living foarte spatios si luminos cu iesire in balcon creat ca spatiu de relaxare sau de primire a oaspetilor, doua dormitoare si o baie cu cada. Al doilea corp de cladire este amenajat ca si garaj cu intrare separata din strada, iar din garaj se intra intr-o camera si o baie, se poate iesi pe terasa acoperita; structura permite mansardarea si se poate transforma intr-o locuinta de sine statatoare. Imobilele se afla intr-o stare excelenta cu toate imbunatatirile moderne: izolatie termica in exterior, finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate, usi din lemn, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, mobilier si electrocasnice noi. Proprietatea detine o curte mare in care se pot parca doua autoturisme si spatiu verde amenajat la care se adauga o anexa si un gratar zidit. Pretul de vanzare al proprietatii este de 185.000 euro.

casa cu 5 camere singur in curte in sibiu zona pia

Casa cu 500 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 300 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 203112 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 185.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 300 m2
  • Suprafata construita: 360 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

De vanzare proprietate compusa din doua corpuri de cladire, circa 500 mp teren, din care 280 mp curte individuala, in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 360 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie dar aproape de Centru, Piata Cibin, scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre toate zonele orasului.
Corpul principal este structurat pe doua nivele compartimentat astfel: la intrare un hol central din care se intra in dreapta in spatiul compus din doua dormitoare, bucatarie cu loc de luat masa, baie cu cada si hol, iar in fata o eleganta scara din lemn cu balustrada din inox realizeaza accesul la etaj unde este amenajat un living foarte spatios si luminos cu iesire in balcon creat ca spatiu de relaxare sau de primire a oaspetilor, doua dormitoare si o baie cu cada.
Al doilea corp de cladire este amenajat ca si garaj cu intrare separata din strada, iar din garaj se intra intr-o camera si o baie, se poate iesi pe terasa acoperita; structura permite mansardarea si se poate transforma intr-o locuinta de sine statatoare.
Imobilele se afla intr-o stare excelenta cu toate imbunatatirile moderne: izolatie termica in exterior, finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate, usi din lemn, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, mobilier si electrocasnice noi.
Proprietatea detine o curte mare in care se pot parca doua autoturisme si spatiu verde amenajat la care se adauga o anexa si un gratar zidit.
Pretul de vanzare al proprietatii este de 185.000 euro.
  • Vanzare 185.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203112 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 420 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1581 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei