Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Strand Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere si 500 mp teren in strand judetul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in zona Strand - Sibiu
Aug 21, 2017 Aug 21, 2017 Casa solida singur in curte cu 5 camere si 500 mp teren de vanzare in frumoasa zona de case a cartierului Strand. Imobilul construit in anul 1975 a fost conceput ca un parter inalt si un demisol, structura camerelor fiind foarte avantajoasa. La parter cele 3 camere decomandate, bucataria si baia au intrari separate din holul foarte spatios. Atentia data detaliilor, cromatica aleasa cu mult bun gust si multiplele imbunatatiri degaja rafinament, imbunatatirile ( gresia si faianta, parchetul din lemn masiv, centrala termica insotita de calorifere de inox, usi si geamuri de tip termopan de calitate) recomandand acest imobil in perspectiva unei investitii inteligente. Suprafata locuibila a parterului inalt este de 85 mp, camerele mari, inalte si luminoase oferind un confort nobil. Bucataria care imbina utilul cu placutul este inchisa inspre hol cu o usa de sticla transparenta securizata, acest spatiu avand iesire spre terasa de 15 mp cu vedere la gradina. Baia cu geam de aerisire este utilata modern cu gresie si faianta, cada si mobilier de calitate. Demisolul reprezinta o suplimentare a spatiului generos de la parter, acesta dand alternativa locuirii imobilului de catre 2 familii. Cele 2 camere, holul, spatiul tehnic si pivnita de la acest nivel au acces separat, adaptabilitatea acestuia fiind evidenta. In exterior casa este izolata cu polistiren de 10 cm, tigla este excelenta, iar instalatiile de gaz, curent si apa noi certifica soliditatea investitiei intr-un camin ideal. Deschiderea generoasa de 14 metri liniari a terenului de 500 mp ofera un acces auto generos catre garaj si gradina. Imobilul este corp individual, cladirile din vecinatate neafectand intimitatea curtii. In imediata apropiere (1 minut de mers pe jos) sunt scoli si gradinite foarte bune, magazine cu program normal si non-stop, spatii verzi si mijloace de transport in comun. Faptul ca strada este asfaltata si e foarte aproape de toate punctele de interes care cresc valoarea imobiliara si accesul spre centru este foarte facil  reprezinta avantaje clare pentru orice cumparator. Pretul acestui imobil este 185.000 euro negociabil.

casa cu 5 camere si 500 mp teren in strand judetul

Casa cu 500 m2 teren in zona Strand - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 203001 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 185.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 180 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 14 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Casa solida singur in curte cu 5 camere si 500 mp teren de vanzare in frumoasa zona de case a cartierului Strand. Imobilul construit in anul 1975 a fost conceput ca un parter inalt si un demisol, structura camerelor fiind foarte avantajoasa. La parter cele 3 camere decomandate, bucataria si baia au intrari separate din holul foarte spatios. Atentia data detaliilor, cromatica aleasa cu mult bun gust si multiplele imbunatatiri degaja rafinament, imbunatatirile ( gresia si faianta, parchetul din lemn masiv, centrala termica insotita de calorifere de inox, usi si geamuri de tip termopan de calitate) recomandand acest imobil in perspectiva unei investitii inteligente. Suprafata locuibila a parterului inalt este de 85 mp, camerele mari, inalte si luminoase oferind un confort nobil. Bucataria care imbina utilul cu placutul este inchisa inspre hol cu o usa de sticla transparenta securizata, acest spatiu avand iesire spre terasa de 15 mp cu vedere la gradina. Baia cu geam de aerisire este utilata modern cu gresie si faianta, cada si mobilier de calitate.
Demisolul reprezinta o suplimentare a spatiului generos de la parter, acesta dand alternativa locuirii imobilului de catre 2 familii. Cele 2 camere, holul, spatiul tehnic si pivnita de la acest nivel au acces separat, adaptabilitatea acestuia fiind evidenta.
In exterior casa este izolata cu polistiren de 10 cm, tigla este excelenta, iar instalatiile de gaz, curent si apa noi certifica soliditatea investitiei intr-un camin ideal.
Deschiderea generoasa de 14 metri liniari a terenului de 500 mp ofera un acces auto generos catre garaj si gradina. Imobilul este corp individual, cladirile din vecinatate neafectand intimitatea curtii.
In imediata apropiere (1 minut de mers pe jos) sunt scoli si gradinite foarte bune, magazine cu program normal si non-stop, spatii verzi si mijloace de transport in comun. Faptul ca strada este asfaltata si e foarte aproape de toate punctele de interes care cresc valoarea imobiliara si accesul spre centru este foarte facil  reprezinta avantaje clare pentru orice cumparator.
Pretul acestui imobil este 185.000 euro negociabil.
  • Vanzare 185.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203001 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1264 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1995 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei