Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa individuala cu 5 camere in sibiu zona selimba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 510 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
Nov 02, 2017 Nov 02, 2017 Casa singur in curte de vanzare in Sibiu zona Selimbar, cu o suprafata utila de 140 mp distribuiti pe 2 nivele cu un regim de inaltime scazut P+1, situata intr-o zona linistita pe o strada pavata si iluminta public, imobilul este situat in imediata apropiere de centrele comerciale. Situata pe un teren de 510 mp, ce dispune de o curte libera de 410 mp care este pavata cu dale din beton pentru accesul auto cat si pietonal, dispune si de zona verde frumos amenajata cu gazon si posibilitate de a va mai amenaja si o filigorie. Compartimentarea imobilului este foarte bine gandita compusa la primul nivel ( incalzire in pardoseala ) dintr-un living spatios si luminos complet mobilat si utilat, bucatarie deschisa utilata, camera care poate fi transformata atat in dormitor cat si in birou, baie de servici complet utilata si cu geam de aerisire si un spatiu pentru depozitare. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton ( imbracate in lemn si cu mana curenta din lemn ), unde se afla un al doilea living care poate fi transformat in camera, doua dormitoare, dormitorul matrimonial cu acces la balcon care dispune de o frumoasa priveliste catre muntii Fagaras, baie spatioasa si utilata. Materialele folosite pentru constructia imobilului sunt de o calitate superioara astfel la exterior s-a folosit caramida de 30 cm izolata cu vata bazaltica de 15 cm, compartimentarile sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica / termica intre incaperile imobilului. Casa dispune de multiple imbunatari precum: usa din tamplarie PVC la intrare, geamuri termopan de la QFORT, parchet din stejar in toata casa, usi din lemn stratificat de stejar, semineu cu tubulatura si incalzire in living cat si in parte superioara a casei, aer conditionat inverter Hitachi. Pretul de vanzare al casei este de 169.000 Euro, poate fi achizitionata si prin Credit Bancar.

casa individuala cu 5 camere in sibiu zona selimba

Casa cu 510 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 510 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 203339 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 169.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 190 m2
  • Suprafata teren: 510 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa singur in curte de vanzare in Sibiu zona Selimbar, cu o suprafata utila de 140 mp distribuiti pe 2 nivele cu un regim de inaltime scazut P+1, situata intr-o zona linistita pe o strada pavata si iluminta public, imobilul este situat in imediata apropiere de centrele comerciale. Situata pe un teren de 510 mp, ce dispune de o curte libera de 410 mp care este pavata cu dale din beton pentru accesul auto cat si pietonal, dispune si de zona verde frumos amenajata cu gazon si posibilitate de a va mai amenaja si o filigorie.
Compartimentarea imobilului este foarte bine gandita compusa la primul nivel ( incalzire in pardoseala ) dintr-un living spatios si luminos complet mobilat si utilat, bucatarie deschisa utilata, camera care poate fi transformata atat in dormitor cat si in birou, baie de servici complet utilata si cu geam de aerisire si un spatiu pentru depozitare. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton ( imbracate in lemn si cu mana curenta din lemn ), unde se afla un al doilea living care poate fi transformat in camera, doua dormitoare, dormitorul matrimonial cu acces la balcon care dispune de o frumoasa priveliste catre muntii Fagaras, baie spatioasa si utilata.
Materialele folosite pentru constructia imobilului sunt de o calitate superioara astfel la exterior s-a folosit caramida de 30 cm izolata cu vata bazaltica de 15 cm, compartimentarile sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica / termica intre incaperile imobilului.
Casa dispune de multiple imbunatari precum: usa din tamplarie PVC la intrare, geamuri termopan de la QFORT, parchet din stejar in toata casa, usi din lemn stratificat de stejar, semineu cu tubulatura si incalzire in living cat si in parte superioara a casei, aer conditionat inverter Hitachi.

Pretul de vanzare al casei este de 169.000 Euro, poate fi achizitionata si prin Credit Bancar.
  • Vanzare 169.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203339 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2396 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1727 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei