Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa 5 camere singur in curte in piata cluj judetu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 520 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
Nov 28, 2016 Nov 28, 2016 Casa singur in curte cu 5 camere decomandate de vanzare, in Piata Cluj din Sibiu, cu o suprafata totala de 204 mp si utila de 170 mp, o curte libera individuala de 430 mp placata in totalitate cu dale decorative din beton, cu posibilitatea parcarii a cel putin 6 autoturisme, extinsa si renovata in totalitate, finisata cu materiale de o calitate superioara la inceputul anului 2016. Imobilul este foarte spatios, luminos si bine compartimentat pe cele doua niveluri ale sale astfel, la parter se afla un hol mare placat cu gresie portelanata si casa scarii cu balustrade de inox, doua camere generoase din care una cu acces direct din strada ce detine schimbare de destinatie in spatiu comercial, o bucatarie spatioasa inchisa mobilata si utilata cu mobilier si electrocasnice noi plita electrica Samsung, combina frigorifica si o baie cu cabina de dus si geam de aerisire. Accesul la primul nivel al casei se face din holul principal pe o scara interioara solida placata, iar aici se afla 3 dormitoare decomandate din care unul cu dressing si un balcon privat, hol mare de acces in camere si o baie spatioasa cu cabina de dus cu hidromasaj. Casa detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos si linistit ferit de agitatia cotidiana a orasului cum ar fi, izolatie termica si fonica la exterior, curte pavata in totalitate si porti din fier forjat cu actionare automatizata, usa metalica antiefractie din PVC la intrarea in casa, usi celulare noi la interior, gresie portelanata pe holuri, parchet laminat de trafic intens si uz comercial, geamuri termopan cu tamplarie PVC si glafuri din granit la interior si exterior, centrala termica proprie pe gaz marca Buderus si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. De asemenea pentru depozitarea lucrurilor dumneavoastra va sta la dispozitie o pivnita uscata foarte incapatoare aflata la subsolul imobilului de aproximativ 19 mp si multiple magazii in partea din spate a curtii cu o suprafata de 29 mp. Pretul de achizitie al intregii proprietati renovata si finisata in totalitate in anul 2016 este de 183000 euro negociabil.

casa 5 camere singur in curte in piata cluj judetu

Casa cu 520 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 170 m2, teren în suprafata de 520 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 199145 | adaugat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 183.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 170 m2
  • Suprafata construita: 204 m2
  • Suprafata teren: 520 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 5 camere decomandate de vanzare, in Piata Cluj din Sibiu, cu o suprafata totala de 204 mp si utila de 170 mp, o curte libera individuala de 430 mp placata in totalitate cu dale decorative din beton, cu posibilitatea parcarii a cel putin 6 autoturisme, extinsa si renovata in totalitate, finisata cu materiale de o calitate superioara la inceputul anului 2016.
Imobilul este foarte spatios, luminos si bine compartimentat pe cele doua niveluri ale sale astfel, la parter se afla un hol mare placat cu gresie portelanata si casa scarii cu balustrade de inox, doua camere generoase din care una cu acces direct din strada ce detine schimbare de destinatie in spatiu comercial, o bucatarie spatioasa inchisa mobilata si utilata cu mobilier si electrocasnice noi plita electrica Samsung, combina frigorifica si o baie cu cabina de dus si geam de aerisire.
Accesul la primul nivel al casei se face din holul principal pe o scara interioara solida placata, iar aici se afla 3 dormitoare decomandate din care unul cu dressing si un balcon privat, hol mare de acces in camere si o baie spatioasa cu cabina de dus cu hidromasaj.
Casa detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos si linistit ferit de agitatia cotidiana a orasului cum ar fi, izolatie termica si fonica la exterior, curte pavata in totalitate si porti din fier forjat cu actionare automatizata, usa metalica antiefractie din PVC la intrarea in casa, usi celulare noi la interior, gresie portelanata pe holuri, parchet laminat de trafic intens si uz comercial, geamuri termopan cu tamplarie PVC si glafuri din granit la interior si exterior, centrala termica proprie pe gaz marca Buderus si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
De asemenea pentru depozitarea lucrurilor dumneavoastra va sta la dispozitie o pivnita uscata foarte incapatoare aflata la subsolul imobilului de aproximativ 19 mp si multiple magazii in partea din spate a curtii cu o suprafata de 29 mp.
Pretul de achizitie al intregii proprietati renovata si finisata in totalitate in anul 2016 este de 183000 euro negociabil.
  • Vanzare 183.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199145 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 209 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 545 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei