Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Poplacii Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa superba 5 camere si 550 mp teren calea poplac

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 550 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu
May 22, 2018 May 22, 2018 Casa superba constructie 2002 D+P+E de vanzare in zona Calea Poplacii din Sibiu, dispune de 5 camere si 550 mp de teren. Proiectul este foarte reusit fiindca amplasamentul cladirii este pe mijlocul proprietatii, terenul permitand in partea din fata parcarea masinilor ( atat in garaj cat si in curte ) dar ofera si intimitatea gradinii frumoase din spatele casei. Strada pe care se afla imobilul este in imediata apropiere de Piata Sadu, pe o strada linistita si cu vecini placuti. Parterul inalt al casei degaja rafinament, materialele folosite si orientarea ideala catre soare creand o atmosfera nobila. Holul generos ne conduce spre un living impresionant de 47 mp unde observam marmura montata impecabil, geamurile mari de tip termopan cu vedere la terasa si gradina si mobila clasica de calitate superioara si de bun gust. La acelasi nivel sunt 1 bucatarie inchisa mobilata si utilata cu electrocasnice, 1 baie cu geam de aerisire si un birou. Scarile interioare placate cu marmura alba ne conduc la nivelul superior, unde cele 3 dormitoare decomandate, baia, dressingul si holul au rolul crearii unui confort mult visat. Dormitoarele sunt mari, luminate ideal si mobilate cu stil. Baia cu geam de aerisire se remarca prin contrastul cromatic placut al gresiei si faiantei, iar dressingul completeaza utilitatea acestui nivel. Demisolul poate oferi solutia inchirierii acestui spatiu, accesul la acesta neingradind cu nimic intimitatea celor care locuiesc in restul casei. La acest nivel sunt amenajate 1 garaj, 1 spalatorie, 1 hol si 1 camara, adaptabilitatea la necesitatile viitorului cumparator fiind evidente. Casa a fost conceputa ca duplex, insa sunt 2 ziduri individuale, spatiul de 3 cm dintre ele fiind lasat cu un scop dublu, atat din punct de vedere al dilatarii cat si al izolarii fonice. Imbunatatirile casei constau in: marmura alba prelucrata la Simeria, instalatii noi de gaz, apa si curent, centrala termica Vaillant, calorifere de aluminiu si otel, geamuri de tip termopan, usi de lemn, parchet din lemn masiv, tigla, izolatie de polistiren. Gradina este locul ideal de relaxare, gazonul impecabil de aici fiind completat de tuia ornamentala, ronduri de flori, un foisor, un gratar si alte elemente decorative minunate. Raportul pret calitate este unul foarte bun, investitia fiind sigura avand in vedere zona centrala si linistita, structura camerelor si faptul ca se preda complet mobilata si utilata. Pretul acestui imobil este 260000 euro negociabil.

casa superba 5 camere si 550 mp teren calea poplac

Casa cu 550 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 550 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 203798 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 260.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Poplacii
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 250 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Suprafata teren: 550 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2002

Alte informatii:

Casa superba constructie 2002 D+P+E de vanzare in zona Calea Poplacii din Sibiu, dispune de 5 camere si 550 mp de teren. Proiectul este foarte reusit fiindca amplasamentul cladirii este pe mijlocul proprietatii, terenul permitand in partea din fata parcarea masinilor ( atat in garaj cat si in curte ) dar ofera si intimitatea gradinii frumoase din spatele casei. Strada pe care se afla imobilul este in imediata apropiere de Piata Sadu, pe o strada linistita si cu vecini placuti.
Parterul inalt al casei degaja rafinament, materialele folosite si orientarea ideala catre soare creand o atmosfera nobila. Holul generos ne conduce spre un living impresionant de 47 mp unde observam marmura montata impecabil, geamurile mari de tip termopan cu vedere la terasa si gradina si mobila clasica de calitate superioara si de bun gust. La acelasi nivel sunt 1 bucatarie inchisa mobilata si utilata cu electrocasnice, 1 baie cu geam de aerisire si un birou. Scarile interioare placate cu marmura alba ne conduc la nivelul superior, unde cele 3 dormitoare decomandate, baia, dressingul si holul au rolul crearii unui confort mult visat. Dormitoarele sunt mari, luminate ideal si mobilate cu stil. Baia cu geam de aerisire se remarca prin contrastul cromatic placut al gresiei si faiantei, iar dressingul completeaza utilitatea acestui nivel.
Demisolul poate oferi solutia inchirierii acestui spatiu, accesul la acesta neingradind cu nimic intimitatea celor care locuiesc in restul casei. La acest nivel sunt amenajate 1 garaj, 1 spalatorie, 1 hol si 1 camara, adaptabilitatea la necesitatile viitorului cumparator fiind evidente.
Casa a fost conceputa ca duplex, insa sunt 2 ziduri individuale, spatiul de 3 cm dintre ele fiind lasat cu un scop dublu, atat din punct de vedere al dilatarii cat si al izolarii fonice. Imbunatatirile casei constau in: marmura alba prelucrata la Simeria, instalatii noi de gaz, apa si curent, centrala termica Vaillant, calorifere de aluminiu si otel, geamuri de tip termopan, usi de lemn, parchet din lemn masiv, tigla, izolatie de polistiren.
Gradina este locul ideal de relaxare, gazonul impecabil de aici fiind completat de tuia ornamentala, ronduri de flori, un foisor, un gratar si alte elemente decorative minunate.
Raportul pret calitate este unul foarte bun, investitia fiind sigura avand in vedere zona centrala si linistita, structura camerelor si faptul ca se preda complet mobilata si utilata.
Pretul acestui imobil este 260000 euro negociabil.
  • Vanzare 260.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203798 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1924 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2568 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei