Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Casa de Cultura Constanta. Vanzari case 5 camere. Constanta, Casa de Cultura, vila de lux, arhitectura deosebita, D+P+1

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 635 m2 teren in zona Casa de Cultura - Constanta
Aug 14, 2015 Aug 14, 2015 Zona Casa de Cultura- in spatele Colegiului National de Arte "Regina Maria", vila D+P+1E, constructie 2009, structura de rezistenta cu cadre de beton, pereti din caramida celulara, izolatie de 10 cm si BCA, cu placa intre etaje si placa intre etaj 1 si pod. Inaltimea spatiilor pe etaj 1 si subsol este de 2.80 m, iar pe parter de 3.30 m. Incalzirea casei se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice pe gaze, avand incalzire in pardoseala la parter si subsol si prin ventiloconvectoare la parter si etaj. Racirea se realizeaza prin aparate de aer conditionat amplasate in fiecare camera, avand posibilitatea de montarea unui chiller pentru racire centralizata. Distributia camerelor la parter: -1 birou, -1 bucatarie generoasa, -1 living cu dinig room, -1 grup sanitar, -1 terasa cu acces spre curte; La etaj: -3 dormitoare fiecare cu grup sanitar propriu si dressing; La demisol: - spatiu de relaxare, - spatii tehnice, - spalatorie, - centrala termica. Usile interioare si exterioare sunt din lemn masiv, ferestrele sunt din tamplarie PVC Salamander si bucataria este complet mobilata si utilata. Suprafata construita a casei este de 450 mp, iar cea utila de 360 mp, casa avand o amprenta la sol de 165 mp. Este pozitionata aproape de parcul de la Casa de Cultura, mijloacele de transport in comun si piata agroalimentara.

Constanta, Casa de Cultura, vila de lux, arhitectura deosebita, D+P+1

Casa cu 635 m2 teren in zona Casa de Cultura - Constanta

Casa cu 5 camere, suprafata utila 360 m2, teren în suprafata de 635 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 167547 | actualizat acum 8 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 365.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Casa de Cultura
  • Reper: Casa de cultura
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 360 m2
  • Suprafata teren: 635 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 5

Alte informatii:

Zona Casa de Cultura- in spatele Colegiului National de Arte "Regina Maria", vila D+P+1E, constructie 2009, structura de rezistenta cu cadre de beton, pereti din caramida celulara, izolatie de 10 cm si BCA, cu placa intre etaje si placa intre etaj 1 si pod. Inaltimea spatiilor pe etaj 1 si subsol este de 2.80 m, iar pe parter de 3.30 m. Incalzirea casei se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice pe gaze, avand incalzire in pardoseala la parter si subsol si prin ventiloconvectoare la parter si etaj. Racirea se realizeaza prin aparate de aer conditionat amplasate in fiecare camera, avand posibilitatea de montarea unui chiller pentru racire centralizata. Distributia camerelor la parter: -1 birou, -1 bucatarie generoasa, -1 living cu dinig room, -1 grup sanitar, -1 terasa cu acces spre curte; La etaj: -3 dormitoare fiecare cu grup sanitar propriu si dressing; La demisol: - spatiu de relaxare, - spatii tehnice, - spalatorie, - centrala termica. Usile interioare si exterioare sunt din lemn masiv, ferestrele sunt din tamplarie PVC Salamander si bucataria este complet mobilata si utilata. Suprafata construita a casei este de 450 mp, iar cea utila de 360 mp, casa avand o amprenta la sol de 165 mp. Este pozitionata aproape de parcul de la Casa de Cultura, mijloacele de transport in comun si piata agroalimentara.
  • Vanzare 365.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 167547 Agentia: Grup Proprietati Perfecte Nume: Grup Proprietati Perfecte
Actualizata: acum 8 ani si 8 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 1000 ori Manager: Grup Proprietati Perfecte Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 676 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.02.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei