Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Fagaras Brasov. Vanzari case 5 camere. casa in fagaras judetul brasov comision zero

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 677 m2 teren in Fagaras, Brasov
Oct 26, 2015 Oct 26, 2015 Casa de vanzare in Fagaras pe strada Mihai Viteazu nr. 32 judetul Brasov cu 5 camere an constructie 1920 avand o curte libera plus gradina de 477 mp, o deschidere la stada de 14 mp si beneficiaza de urmatoarea compartimentare: 2 livinguri, 3 dormitoare, 2 bai, 1 camara, 1 hol si 1 garaj de aproximativ 25 mp. Necesita renovare si beneficiaza de multiple imbunatatiri precum usa exterior lemn, geamuri din lemn, wc serviciu, rulouri la camerele din fata, sobe teracota, garaj, instalatie electrica iar utilitatile gaz, curent, apa, canalizare sunt trase in casa. Casa are o viziune noua asupra zonei linistite, aerisite cu verdeata care sa asigure cumparatorului un confort sporit si avantajul unei panorame deosebite a Fagarasului, strada fiind asfaltata si iluminata. Este situata intr-o zona linistita intr-un cartier de exceptie numai cu case in imediata apropiere a Cetatii Fagarasului si la 2 minute distanta de centru fiind pretabila si pentru pensiune, spatii birouri, spatii comerciale si se vinde la pretul de 55000 euro / negociabil. Se accepta si schimb cu un apartament cu 2 sau 3 camere etaj 1 in Fagaras, zone Vasile Alecsandri, Campului, Tabacari si nu numai.

casa in fagaras judetul brasov comision zero

Casa cu 677 m2 teren in Fagaras, Brasov

Casa cu 5 camere, suprafata utila 190 m2, teren în suprafata de 677 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 173007 | actualizat acum 8 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Fagaras
  • Reper: Fagaras
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 190 m2
  • Suprafata construita: 200 m2
  • Suprafata teren: 677 m2
  • Deschidere: 14 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Casa de vanzare in Fagaras pe strada Mihai Viteazu nr. 32 judetul Brasov cu 5 camere an constructie 1920 avand o curte libera plus gradina de 477 mp, o deschidere la stada de 14 mp si beneficiaza de urmatoarea compartimentare: 2 livinguri, 3 dormitoare, 2 bai, 1 camara, 1 hol si 1 garaj de aproximativ 25 mp.
Necesita renovare si beneficiaza de multiple imbunatatiri precum usa exterior lemn, geamuri din lemn, wc serviciu, rulouri la camerele din fata, sobe teracota, garaj, instalatie electrica iar utilitatile gaz, curent, apa, canalizare sunt trase in casa.
Casa are o viziune noua asupra zonei linistite, aerisite cu verdeata care sa asigure cumparatorului un confort sporit si avantajul unei panorame deosebite a Fagarasului, strada fiind asfaltata si iluminata.
Este situata intr-o zona linistita intr-un cartier de exceptie numai cu case in imediata apropiere a Cetatii Fagarasului si la 2 minute distanta de centru fiind pretabila si pentru pensiune, spatii birouri, spatii comerciale si se vinde la pretul de 55000 euro / negociabil.
Se accepta si schimb cu un apartament cu 2 sau 3 camere etaj 1 in Fagaras, zone Vasile Alecsandri, Campului, Tabacari si nu numai.
  • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 173007 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3151 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2640 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei