Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Lazaret Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa exceptionala p+m cu 5 camere si 720 mp teren

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 720 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 Casa exceptionala P+M cu 5 camere decomandate si 720 mp de teren in zona nobila a cartierului Lazaret din Sibiu. Imobilul construit temeinic in anul 1976 si renovat complet atat din punct de vedere al finisajelor cat si al instalatiilor in anul 2012, are o structura a camerelor foarte avantajoasa si o suprafata locuibila de 280 mp, foarte inteligent distribuita. Parterul are o suprafata de 117 mp utili si este locul ideal de desfasurare al activitatilor zilnice, acesta fiind conceput ca spatiu deschis. Livingul foarte mare cu bucataria open space se remarca prin dotari care degaja rafinament, geamurile mari de tip termopan placate cu vitralii clasice oferind o luminozitate placuta. Mobila superba de bucatarie in stil clasic are obiectele electrocasnice din gama de lux incorporate, contrastul cromatic al finisajelor de exceptie si semineul fiind elemente care creaza o energie pozitiva. La acest nivel cele 2 camere decomandate sunt foarte utile, holul mare, holul mic si baia ( dotata cu o cabina cu hidromasaj ) fiind spatii generoase care completeaza latura practica a acestui nivel al casei. Casa scarii, care este realizata din lemn de stejar masiv, ne conduce la nivelul superior unde observam atentia data detaliilor. Cele doua dormitoare personalizate cu gust sunt mari si luminoase, fiecare avand bai proprii ( obiectele sanitare sunt din travertin si polimer ) si un balcon. Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 7 cm, 2 centrale termice independente conectate intre ele, gresia si faianta de exceptie, obiectele sanitare din travertin si polimer, parchetul din lemn de stejar, dusumele din lemn impecabile, sistem de aer conditionat, sistem de supraveghere video, finisaje de lux, geamuri de tip termopan placate cu vitralii. Podul acoperit cu tigla ceramica mica este termoizolat si ignifugat complet. Pivnita uscata este amenajata cu gresie, fiind formata din 3 camere, sistemul boltit cu sine de fier conferind soliditate si elasticitate constructiei. Camera tehnica de la acest nivel gazduieste centralele termice insotite de boilerul de 200 l. Deschiderea de 20 metri liniari la strada permite un acces auto generos ( sistem electric de deschidere a portii ) spre curtea generoasa ca suprafata, unde se mai afla un birou de 16 mp, o terasa, o filigorie de 8 persoane, un bar de lemn si cuptor. Curtea beneficiaza de un pavaj din calupuri de bazalt completat de o canalizare impecabila. Pretul acestui imobil este de 333.000 euro negociabil. Se accepta varianta schimbului cu un apartament ultracentral + diferenta.

casa exceptionala p+m cu 5 camere si 720 mp teren

Casa cu 720 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 280 m2, teren în suprafata de 720 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 212846 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 333.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 280 m2
  • Suprafata construita: 336 m2
  • Suprafata teren: 720 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1976

Alte informatii:

Casa exceptionala P+M cu 5 camere decomandate si 720 mp de teren in zona nobila a cartierului Lazaret din Sibiu.
Imobilul construit temeinic in anul 1976 si renovat complet atat din punct de vedere al finisajelor cat si al instalatiilor in anul 2012, are o structura a camerelor foarte avantajoasa si o suprafata locuibila de 280 mp, foarte inteligent distribuita.
Parterul are o suprafata de 117 mp utili si este locul ideal de desfasurare al activitatilor zilnice, acesta fiind conceput ca spatiu deschis. Livingul foarte mare cu bucataria open space se remarca prin dotari care degaja rafinament, geamurile mari de tip termopan placate cu vitralii clasice oferind o luminozitate placuta. Mobila superba de bucatarie in stil clasic are obiectele electrocasnice din gama de lux incorporate, contrastul cromatic al finisajelor de exceptie si semineul fiind elemente care creaza o energie pozitiva. La acest nivel cele 2 camere decomandate sunt foarte utile, holul mare, holul mic si baia ( dotata cu o cabina cu hidromasaj ) fiind spatii generoase care completeaza latura practica a acestui nivel al casei.
Casa scarii, care este realizata din lemn de stejar masiv, ne conduce la nivelul superior unde observam atentia data detaliilor. Cele doua dormitoare personalizate cu gust sunt mari si luminoase, fiecare avand bai proprii ( obiectele sanitare sunt din travertin si polimer ) si un balcon.
Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 7 cm, 2 centrale termice independente conectate intre ele, gresia si faianta de exceptie, obiectele sanitare din travertin si polimer, parchetul din lemn de stejar, dusumele din lemn impecabile, sistem de aer conditionat, sistem de supraveghere video, finisaje de lux, geamuri de tip termopan placate cu vitralii.
Podul acoperit cu tigla ceramica mica este termoizolat si ignifugat complet. Pivnita uscata este amenajata cu gresie, fiind formata din 3 camere, sistemul boltit cu sine de fier conferind soliditate si elasticitate constructiei. Camera tehnica de la acest nivel gazduieste centralele termice insotite de boilerul de 200 l.
Deschiderea de 20 metri liniari la strada permite un acces auto generos ( sistem electric de deschidere a portii ) spre curtea generoasa ca suprafata, unde se mai afla un birou de 16 mp, o terasa, o filigorie de 8 persoane, un bar de lemn si cuptor. Curtea beneficiaza de un pavaj din calupuri de bazalt completat de o canalizare impecabila.
Pretul acestui imobil este de 333.000 euro negociabil.
Se accepta varianta schimbului cu un apartament ultracentral + diferenta.
  • Vanzare 333.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212846 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 962 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1347 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei