Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Strand Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere in sibiu zona strand fara comisi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 90 m2 teren in zona Strand - Sibiu
May 26, 2016 May 26, 2016 Casa de vanzare in Sibiu zona Strand strada Cristian cu 5 camere decomandate avand o suprafata totala de 261 mp, 20 mp suprafata libera teren, o deschidere la strada de 7 m liniari. Proprietatea este dispusa pe 3 nivele P+ 2 E + M astfel ca la parter regasim garajul, holul, bucataria care este mobilata si utilata, 1 camara si o baie de servici cu geam de aerisire. La etajul 1 avem un dormitor cu iesire pe balcon, bucatarie mobilata si utilata, baie cu geam de aerisire, hol. La etajul 2 sunt doua dormitoare ( unul dintre ele avand iesire pe balcon) si un hol iar la mansarda regasim un living spatios, dormitor, hol, o baie cu geam de aerisire si o bucatarie mobilata si utilata. Dispune de multiple dotari si imbunatatiri cum ar fi geamuri termopan, usa intrare din lemn, scara interioara, aer conditionat (doar la mansarda), semineu (doar la mansarda), centrala termica proprie, calorifere din otel, wc serviciu, faianta, gresie si lavabil. Locuinta detine toate bransamentele necesare respectiv gaz, curent, apa, canalizare iar actele proprietatii sunt in regula. Imobilul se afla pe o strada asfaltata si cu iluminat stradal existand statii pentru mijloace de transport in comun, 2 parcuri mari, magazine, scoli si nu numai. Pretul de vanzare al acestei case este de 120000 euro negociabil si poate fi achizitionata prin credit ipotecar si prin programul ,,Prima Casa'', COMISIONUL fiind 0 % la cumparator.

casa cu 5 camere in sibiu zona strand fara comisi

Casa cu 90 m2 teren in zona Strand - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 230 m2, teren în suprafata de 90 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 168416 | actualizat acum 7 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 120.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 230 m2
  • Suprafata construita: 261 m2
  • Suprafata teren: 90 m2
  • Deschidere: 7 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Casa de vanzare in Sibiu zona Strand strada Cristian cu 5 camere decomandate avand o suprafata totala de 261 mp, 20 mp suprafata libera teren, o deschidere la strada de 7 m liniari.
Proprietatea este dispusa pe 3 nivele P+ 2 E + M astfel ca la parter regasim garajul, holul, bucataria care este mobilata si utilata, 1 camara si o baie de servici cu geam de aerisire. La etajul 1 avem un dormitor cu iesire pe balcon, bucatarie mobilata si utilata, baie cu geam de aerisire, hol. La etajul 2 sunt doua dormitoare ( unul dintre ele avand iesire pe balcon) si un hol iar la mansarda regasim un living spatios, dormitor, hol, o baie cu geam de aerisire si o bucatarie mobilata si utilata.
Dispune de multiple dotari si imbunatatiri cum ar fi geamuri termopan, usa intrare din lemn, scara interioara, aer conditionat (doar la mansarda), semineu (doar la mansarda), centrala termica proprie, calorifere din otel, wc serviciu, faianta, gresie si lavabil. Locuinta detine toate bransamentele necesare respectiv gaz, curent, apa, canalizare iar actele proprietatii sunt in regula.
Imobilul se afla pe o strada asfaltata si cu iluminat stradal existand statii pentru mijloace de transport in comun, 2 parcuri mari, magazine, scoli si nu numai.
Pretul de vanzare al acestei case este de 120000 euro negociabil si poate fi achizitionata prin credit ipotecar si prin programul ,,Prima Casa'', COMISIONUL fiind 0 % la cumparator.
  • Vanzare 120.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 168416 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1031 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 657 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.02.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei