Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Poplacii Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa in sibiu cu 6 camere in zona calea poplacii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.000 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu
Oct 07, 2015 Oct 07, 2015 Casa de vanzare cu 6 camere semidecomandate in Sibiu zona Calea Poplacii cu un teren de 1000 mp si amprenta imobilului la sol de 200 mp, iar suprafata utila de 300 mp care este dispusa pe 2 nivele parter si demisol. Parterul are o suprafata utila de 155 mp si este compus din living spatios si luminos, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie cu camara, antreu si terasa. Demisolul are o suprafata utila de 145 mp si este compus din 2 incaperi, bucatarie, baie de serviciu, spatiu de depozitare si pivnita. Casa are 2 intrari, cea principlala pe fatada frontala si cea secundara pe fatada laterala dreapta, iar fundatia ei este din piatra, planseul peste pivnita fiind boltit. Proprietatea este acoperita cu sarpanta cu schelet din lemn si invelitoare de tigla solzi, iar finisajele interioare au fost refacute la inceputul anului 2012, fiind de calitate foarte buna moderne ca design si cu materiale de actualitate. Imobilul dispune de imbunatatirea confortulului termic prin coborarea plafonului si izolatie termica pe interior si a fost montata centrala termica cu calorife de otel deasemenea camerele au si sobe de teracota intr-o stare foarte buna. Tamplaria din interior include parchet din stejar masiv si usi de lemn masiv. Bucataria si baile sunt echipate la cele mai inalte standarde, cu toate instalatiile, avand peretii acoperiti cu faianta si pardoseala acoperita cu gresie. Curtea imobilului are suprafata de 800 mp care este compusa din curte si spatiu verde, pomi fructiferi perfecta vara pentru relaxare fiind situata pe o strada linistita. Proprietatea este aproape de gradinita, biserica, parcul Sub Arini, Padurea Dumbrava iar mijloacele de transport in comun sunt catre toate directiile principale. Pretul de vanzare este de 349.000 euro negociabil.

casa in sibiu cu 6 camere in zona calea poplacii

Casa cu 1.000 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 300 m2, teren în suprafata de 1.000 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 155499 | actualizat acum 8 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 349.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Poplacii
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 300 m2
  • Suprafata construita: 330 m2
  • Suprafata teren: 1.000 m2
  • Deschidere: 19 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1933

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 6 camere semidecomandate in Sibiu zona Calea Poplacii cu un teren de 1000 mp si amprenta imobilului la sol de 200 mp, iar suprafata utila de 300 mp care este dispusa pe 2 nivele parter si demisol.
Parterul are o suprafata utila de 155 mp si este compus din living spatios si luminos, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie cu camara, antreu si terasa.
Demisolul are o suprafata utila de 145 mp si este compus din 2 incaperi, bucatarie, baie de serviciu, spatiu de depozitare si pivnita.
Casa are 2 intrari, cea principlala pe fatada frontala si cea secundara pe fatada laterala dreapta, iar fundatia ei este din piatra, planseul peste pivnita fiind boltit.
Proprietatea este acoperita cu sarpanta cu schelet din lemn si invelitoare de tigla solzi, iar finisajele interioare au fost refacute la inceputul anului 2012, fiind de calitate foarte buna moderne ca design si cu materiale de actualitate.
Imobilul dispune de imbunatatirea confortulului termic prin coborarea plafonului si izolatie termica pe interior si a fost montata centrala termica cu calorife de otel deasemenea camerele au si sobe de teracota intr-o stare foarte buna.
Tamplaria din interior include parchet din stejar masiv si usi de lemn masiv.
Bucataria si baile sunt echipate la cele mai inalte standarde, cu toate instalatiile, avand peretii acoperiti cu faianta si pardoseala acoperita cu gresie.
Curtea imobilului are suprafata de 800 mp care este compusa din curte si spatiu verde, pomi fructiferi perfecta vara pentru relaxare fiind situata pe o strada linistita.
Proprietatea este aproape de gradinita, biserica, parcul Sub Arini, Padurea Dumbrava iar mijloacele de transport in comun sunt catre toate directiile principale.
Pretul de vanzare este de 349.000 euro negociabil.
  • Vanzare 349.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155499 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2374 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 653 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei