Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cisnadie Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa in cisnadie judet sibiu cu 6 camere cu comisi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.047 m2 teren in Cisnadie, Sibiu
Jul 10, 2015 Jul 10, 2015 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Cisnadie judetul Sibiu cu o suprafata totala de 1047 mp situata pe strada Tesatorilor, la doar 5 minute de mers pana in centrul orasului si la doar 15 minute de mers cu un autovehicul pana in orasul Sibiu. Acest imobil este structurat prin P+1 E, avand o suprafata utila de 220 mp compus din: parter unde se gaseste un living foarte spatios in care se afla si un mini bar, un dormitor de aproximativ 25 mp, un hol in care se afla si scara interioara din beton care face accesul la etajul casei unde se regasesc in partea dreapta doua dormitoare nedecomandate, in partea stanga se mai afla inca doua dormitoare, iar cum se urca scarile in fata se afla bucataria si baia. Casa are imbunatatiri precum usi din PVC la intrare, usi din PVC la interior, geamuri termopane, gresie, faianta, parchet, centrala termica, sobe pe gaz, izolatie termica si fonica la exterior. Curtea interioara de aproximativ 200 mp a acestui imobil este betonata cu ciment, iar gradina este folosita pentru cultivare si pentru cresterea animalelor. Aceasta casa se poate vinde si mobilata la pretul de 94.500 euro cu comision 0 la cumparare, sau se accepta si un schimb cu o casa mai mica in Sibiu + diferenta.

casa in cisnadie judet sibiu cu 6 camere cu comisi

Casa cu 1.047 m2 teren in Cisnadie, Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 220 m2, teren în suprafata de 1.047 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 159182 | actualizat acum 8 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 94.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 220 m2
  • Suprafata construita: 240 m2
  • Suprafata teren: 1.047 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Cisnadie judetul Sibiu cu o suprafata totala de 1047 mp situata pe strada Tesatorilor, la doar 5 minute de mers pana in centrul orasului si la doar 15 minute de mers cu un autovehicul pana in orasul Sibiu.
Acest imobil este structurat prin P+1 E, avand o suprafata utila de 220 mp compus din: parter unde se gaseste un living foarte spatios in care se afla si un mini bar, un dormitor de aproximativ 25 mp, un hol in care se afla si scara interioara din beton care face accesul la etajul casei unde se regasesc in partea dreapta doua dormitoare nedecomandate, in partea stanga se mai afla inca doua dormitoare, iar cum se urca scarile in fata se afla bucataria si baia.
Casa are imbunatatiri precum usi din PVC la intrare, usi din PVC la interior, geamuri termopane, gresie, faianta, parchet, centrala termica, sobe pe gaz, izolatie termica si fonica la exterior.
Curtea interioara de aproximativ 200 mp a acestui imobil este betonata cu ciment, iar gradina este folosita pentru cultivare si pentru cresterea animalelor.
Aceasta casa se poate vinde si mobilata la pretul de 94.500 euro cu comision 0 la cumparare, sau se accepta si un schimb cu o casa mai mica in Sibiu + diferenta.
  • Vanzare 94.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 159182 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2769 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 669 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.08.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei