Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Turnisor Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa singur in curte cu 6 camere in sibiu zona tur

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 245 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu
Nov 24, 2016 Nov 24, 2016 Casa tip duplex de vanzare cu 6 camere decomandate, singur in curte, situata in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata utila de 184 mp, curte libera 120 mp, garaj, anexe, localizata pe o strada asfaltata si iluminata public, intr-o zona linistita, predominant de vile. Duplexul ocupa demisolul si parterul inalt al unui imobil D+P+Et1, avand la parter 2 camere mobilate, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz si frigider, o incapere care poate fi folosita ca si spatiu pentru depozitare, o baie cu cada si geam de aerisire, iar la demisol acelasi spatiu nemobilat cu dublu acces din interior si din exterior care poate fi amenajat ca si locuinta. Casa are o curte libera de aproximativ 120 mp pavata, garaj, o toaleta de serviciu si o anexa care poate fi folosita ca spatiu pentru depozitare. Imobilul beneficiaza de imbunatatiri precum usi din lemn la intrare, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta, centrala termica proprie cu calorifere din otel. Casa este situata pe o strada linistita, la doar cateva minute de centrul orasului, cu acces usor in orice zona, iar in imediata apropiere sunt puncte de interes public precum centre comerciale, institutii de invatamant, mijloace de transport in comun, . Pretul de vanzare pentru acest imobil, partial mobilat si utilat este de 77.900 euro.

casa singur in curte cu 6 camere in sibiu zona tur

Casa cu 245 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 184 m2, teren în suprafata de 245 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 198904 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 77.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 184 m2
  • Suprafata construita: 220 m2
  • Suprafata teren: 245 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Casa tip duplex de vanzare cu 6 camere decomandate, singur in curte, situata in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata utila de 184 mp, curte libera 120 mp, garaj, anexe, localizata pe o strada asfaltata si iluminata public, intr-o zona linistita, predominant de vile.
Duplexul ocupa demisolul si parterul inalt al unui imobil D+P+Et1, avand la parter 2 camere mobilate, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz si frigider, o incapere care poate fi folosita ca si spatiu pentru depozitare, o baie cu cada si geam de aerisire, iar la demisol acelasi spatiu nemobilat cu dublu acces din interior si din exterior care poate fi amenajat ca si locuinta.
Casa are o curte libera de aproximativ 120 mp pavata, garaj, o toaleta de serviciu si o anexa care poate fi folosita ca spatiu pentru depozitare.
Imobilul beneficiaza de imbunatatiri precum usi din lemn la intrare, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta, centrala termica proprie cu calorifere din otel.
Casa este situata pe o strada linistita, la doar cateva minute de centrul orasului, cu acces usor in orice zona, iar in imediata apropiere sunt puncte de interes public precum centre comerciale, institutii de invatamant, mijloace de transport in comun, .
Pretul de vanzare pentru acest imobil, partial mobilat si utilat este de 77.900 euro.
  • Vanzare 77.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198904 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 311 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 903 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei