Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa in sibiu zona calea surii mici

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 250 m2 teren in Sibiu
Aug 31, 2016 Aug 31, 2016 Casa de vanzare situata in Sibiu, foarte bine pozitionata intr-o zona predominanta de case mai exact in cartierul Calea Surii Mici, in apropierea strazii Campului, situata la aproximativ 150 m de la sosea, ferita astfel de praful si zgomotul cauzate de traficul intens al unei sosele principale. Casa a fost construita in anul 2014 de catre proprietari si a fost gandita pentru un scop dublu: initial sa raspunda nevoilor a doua familii si ulterior sa poata fi transformata foarte usor intr-o singura locuinta, fara efort si fara investitii substantiale. Casa este prevazuta cu doua intrari una din fata casei si una din spatele casei si este compartimentata astfel: la subsol avem pivnita, la parter se gaseste garajul, iar langa garaj in partea dreapta regasim camera tehnica. Tot la parter avem un living foarte spatios prin care se face acces din cele 2 intrari ale casei, din acest living in partea stranga avem baia, iar in fata inca un living mai mic open-space cu bucataria; la etaj 1 regasim 5 dormitoare cu intrari separate, un dressing si o baie generoasa. Intrarea in toate aceste incaperi facandu-se dintr-un hol. Doua dintre dormitoare sunt prevazute cu terase. La etajul 2 regasim podul care se mansardeaza si unde de asemenea puteti construi 4 dormitoare spatioase si 2 bai. Si pentru ca este casa avem evident si curte frumos amenajata si luminata, de aproximativ 250 mp, dar suficenta incat copii dumneavoastra sa se joace fara a fi nevioti sa iasa pe strada si bineinteles nu necesita ingrijire pentru ca intreaga curte este pavata, evident si spatiul unde se pot parca minim trei masini. Pentru amenajarea casei s-au folosit materiale de cea mai buna calitate, de la structura casei si ziduri pana la acoperis astfel locuinta dispune de tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica extrioara, 2 usi exterioare din PVC de culoarea lemnului la intrare. Casa se preda la rosu cu urmatoarele dotari: acoperis din tigla Lindab, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica exterioara, 2 usi exterioare din PVC de culoarea lemnului. Pozitonarea casei faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes public ale orasului, astfel daca doriti sa ajungeti in centrul orasului nu aveti decat 10 minute de parcurs cu masina, scolile si gradinitele sunt de asemenea la maxim 20 minute de mers pe jos. Statiile de taxi si transport in comun sunt la aproximativ 10 minute departare de locuinta. Casa este ideala pentru doua familii, de preferat parintii si copii care vor sa traiasca sub acelasi acoperis, dar sa fie din punc de vedere al al locuintei separati. Propietatea se poate achizitiona la pretul de 90000 euro negociabil. Proprietarul casei accepta si schimb cu un apartament plus diferenta.

casa in sibiu zona calea surii mici

Casa cu 250 m2 teren in Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 350 m2, teren în suprafata de 250 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 162663 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 90.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Calea surii mici
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 350 m2
  • Suprafata construita: 450 m2
  • Suprafata teren: 250 m2
  • Deschidere: 23 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa de vanzare situata in Sibiu, foarte bine pozitionata intr-o zona predominanta de case mai exact in cartierul Calea Surii Mici, in apropierea strazii Campului, situata la aproximativ 150 m de la sosea, ferita astfel de praful si zgomotul cauzate de traficul intens al unei sosele principale. Casa a fost construita in anul 2014 de catre proprietari si a fost gandita pentru un scop dublu: initial sa raspunda nevoilor a doua familii si ulterior sa poata fi transformata foarte usor intr-o singura locuinta, fara efort si fara investitii substantiale.
Casa este prevazuta cu doua intrari una din fata casei si una din spatele casei si este compartimentata astfel: la subsol avem pivnita, la parter se gaseste garajul, iar langa garaj in partea dreapta regasim camera tehnica. Tot la parter avem un living foarte spatios prin care se face acces din cele 2 intrari ale casei, din acest living in partea stranga avem baia, iar in fata inca un living mai mic open-space cu bucataria; la etaj 1 regasim 5 dormitoare cu intrari separate, un dressing si o baie generoasa. Intrarea in toate aceste incaperi facandu-se dintr-un hol. Doua dintre dormitoare sunt prevazute cu terase.
La etajul 2 regasim podul care se mansardeaza si unde de asemenea puteti construi 4 dormitoare spatioase si 2 bai.
Si pentru ca este casa avem evident si curte frumos amenajata si luminata, de aproximativ 250 mp, dar suficenta incat copii dumneavoastra sa se joace fara a fi nevioti sa iasa pe strada si bineinteles nu necesita ingrijire pentru ca intreaga curte este pavata, evident si spatiul unde se pot parca minim trei masini.
Pentru amenajarea casei s-au folosit materiale de cea mai buna calitate, de la structura casei si ziduri pana la acoperis astfel locuinta dispune de tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica extrioara, 2 usi exterioare din PVC de culoarea lemnului la intrare.
Casa se preda la rosu cu urmatoarele dotari: acoperis din tigla Lindab, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica exterioara, 2 usi exterioare din PVC de culoarea lemnului.
Pozitonarea casei faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes public ale orasului, astfel daca doriti sa ajungeti in centrul orasului nu aveti decat 10 minute de parcurs cu masina, scolile si gradinitele sunt de asemenea la maxim 20 minute de mers pe jos. Statiile de taxi si transport in comun sunt la aproximativ 10 minute departare de locuinta.
Casa este ideala pentru doua familii, de preferat parintii si copii care vor sa traiasca sub acelasi acoperis, dar sa fie din punc de vedere al al locuintei separati.
Propietatea se poate achizitiona la pretul de 90000 euro negociabil. Proprietarul casei accepta si schimb cu un apartament plus diferenta.
  • Vanzare 90.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 162663 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2468 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 841 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.10.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei