Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa superba cu 6 camere si pivnita pe calea cisna

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 250 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Aug 22, 2017 Aug 22, 2017 Casa tip duplex de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 170 mp distribuita pe 2 nivele si mansarda cu un regim de inaltime de P+1+M, constructie noua din 2015. Imobilul se afla pe o strada recent pavata cu dale din beton, dispune si de iluminat stradal, situat intr-o zona foarte linistita cu constructii doar de case / vile. Imobilul este compus la primul nivel dintr-un living spatios si foarte luminos cu o suprafata de 36 mp, cu acces pe terasa si la gradina din spate. La parter se mai afla inca o camera care poate fi folosita atat ca dormitor cat si ca birou ( 10 mp ), dressing foarte incapator, bucatarie inchisa de12 mp ( complet mobilata si utilata cu electrocasnice ) cu acces pe terasa, spatiu pentru depozitare cat si o baie de servici de 7.5 mp complet utilata ce dispune si de geam de aerisire. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton imbracate in lemn, unde se afla 3 dormitoare, dormitorul matrimonial de 20 mp, dormitor de 19 mp si un al treilea dormitor de 12 mp, toate avand acces la propriul balcon, spatiu pentru depozitare ( aproximativ 8 mp ) folosit ca dressing cat si o a doua baie foarte incapatoare de 9 mp cu geam de aerisire de asemenea complet utilata. Casa mai dispune si de un pod care se poate mansarda ( momentan nu sunt facute compartimentarile ), spatiul permite amenajarea a inca doua dormitoare si a unei bai. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat, beneficiaza de parchet in zona de living si dormitoare, gresie si faianta pentru bucatarie si cele doua bai. Imobilul dispune si de un car-port, accesul auto cat cel pietonal pavat cu dale din beton, spatii verzi amenajate, terasa acoperita, o fantana, o anexa care este transformata in camera tehnica cat si de o pivnita foarte spatioasa. Pretul de vanzare este de 129.000 euro.

casa superba cu 6 camere si pivnita pe calea cisna

Casa cu 250 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 170 m2, teren în suprafata de 250 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 206700 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 129.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 170 m2
  • Suprafata construita: 200 m2
  • Suprafata teren: 250 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Casa tip duplex de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 170 mp distribuita pe 2 nivele si mansarda cu un regim de inaltime de P+1+M, constructie noua din 2015.
Imobilul se afla pe o strada recent pavata cu dale din beton, dispune si de iluminat stradal, situat intr-o zona foarte linistita cu constructii doar de case / vile.
Imobilul este compus la primul nivel dintr-un living spatios si foarte luminos cu o suprafata de 36 mp, cu acces pe terasa si la gradina din spate. La parter se mai afla inca o camera care poate fi folosita atat ca dormitor cat si ca birou ( 10 mp ), dressing foarte incapator, bucatarie inchisa de12 mp ( complet mobilata si utilata cu electrocasnice ) cu acces pe terasa, spatiu pentru depozitare cat si o baie de servici de 7.5 mp complet utilata ce dispune si de geam de aerisire. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton imbracate in lemn, unde se afla 3 dormitoare, dormitorul matrimonial de 20 mp, dormitor de 19 mp si un al treilea dormitor de 12 mp, toate avand acces la propriul balcon, spatiu pentru depozitare ( aproximativ 8 mp ) folosit ca dressing cat si o a doua baie foarte incapatoare de 9 mp cu geam de aerisire de asemenea complet utilata. Casa mai dispune si de un pod care se poate mansarda ( momentan nu sunt facute compartimentarile ), spatiul permite amenajarea a inca doua dormitoare si a unei bai.
Imobilul se vinde complet mobilat si utilat, beneficiaza de parchet in zona de living si dormitoare, gresie si faianta pentru bucatarie si cele doua bai.
Imobilul dispune si de un car-port, accesul auto cat cel pietonal pavat cu dale din beton, spatii verzi amenajate, terasa acoperita, o fantana, o anexa care este transformata in camera tehnica cat si de o pivnita foarte spatioasa.

Pretul de vanzare este de 129.000 euro.
  • Vanzare 129.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206700 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 358 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1343 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei