Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Turnisor Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa cu 6 camere singur in curte zona turnisor in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 255 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu
May 11, 2018 May 11, 2018 Casa singur in curte cu 6 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor cu o suprafata construita de 220 mp structurata pe 2 nivele si o curte interioara pavata de 150 mp situata intr-o zona linistita de case. Casa a fost construita si finisata in anul 2007 cu materiale de cea mai buna calitate caramida porotherm, izolatie termica si fonica de 10 cm, acoperis cu tigla Bramac, geamuri si usi din termopan profil lemn cu 3 foi de sticla si dale de pavaj in curtea interioara. Casa este foarte spatioasa si compartimentata pe cele 2 nivele ale sale astfel la primul nivel se afla livingul cu loc de luat masa, bucataria open-space complet mobilata si utilata cu electrocasnice Bosch (cuptor electric, plita electrica, cuptor microunde incorporabil, hota tip insula, masina de spalat vase), o camera amenajata ca birou, o baie dotata cu cada si geam de aerisire, atat livingul cat si bucataria detin incalzire prin pardoseala. La cel de al doilea nivel se afla un hol mare, 3 dormitoare decomandate si un dressing incapator unde avem montata masina de spalat rufe, 2 dintre dormitoare au acces intr-un balcon comun, iar cel de-al treilea dormitor este foarte spatios cu baie proprie dotata cu cada si geam de aerisire si acces in balconul privat. Accesul pe terasa acoperita din curtea interioara este posibil atat din living cat si din bucataria deschis, iar in curtea interioara a imobilului exista posibilitatea de acces auto. Casa se vinde la pretul de 162000 euro usor negociabil cu bucataria si livingul complet mobilate si utilate.

casa cu 6 camere singur in curte zona turnisor in

Casa cu 255 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 195 m2, teren în suprafata de 255 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 161586 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 162.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 195 m2
  • Suprafata construita: 220 m2
  • Suprafata teren: 255 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 6 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor cu o suprafata construita de 220 mp structurata pe 2 nivele si o curte interioara pavata de 150 mp situata intr-o zona linistita de case.
Casa a fost construita si finisata in anul 2007 cu materiale de cea mai buna calitate caramida porotherm, izolatie termica si fonica de 10 cm, acoperis cu tigla Bramac, geamuri si usi din termopan profil lemn cu 3 foi de sticla si dale de pavaj in curtea interioara.
Casa este foarte spatioasa si compartimentata pe cele 2 nivele ale sale astfel la primul nivel se afla livingul cu loc de luat masa, bucataria open-space complet mobilata si utilata cu electrocasnice Bosch (cuptor electric, plita electrica, cuptor microunde incorporabil, hota tip insula, masina de spalat vase), o camera amenajata ca birou, o baie dotata cu cada si geam de aerisire, atat livingul cat si bucataria detin incalzire prin pardoseala.
La cel de al doilea nivel se afla un hol mare, 3 dormitoare decomandate si un dressing incapator unde avem montata masina de spalat rufe, 2 dintre dormitoare au acces intr-un balcon comun, iar cel de-al treilea dormitor este foarte spatios cu baie proprie dotata cu cada si geam de aerisire si acces in balconul privat.
Accesul pe terasa acoperita din curtea interioara este posibil atat din living cat si din bucataria deschis, iar in curtea interioara a imobilului exista posibilitatea de acces auto.
Casa se vinde la pretul de 162000 euro usor negociabil cu bucataria si livingul complet mobilate si utilate.
  • Vanzare 162.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 161586 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 4678 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3484 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.10.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei