Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Saliste Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa cu 6 camere si 2640 mp teren in saliste sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 2.640 m2 teren in Saliste, Sibiu
May 02, 2018 May 02, 2018 Casa singur in curte cu 6 camere si 2640 mp teren de vanzare in frumoasa comuna Saliste din judetul Sibiu. Construita in anul 1920 si renovata in jurul anului 2000, solida constructie are o suprafata totala de 250 mp. Imobilul este compus din doua corpuri, in partea din fata se afla o casa pe 3 niveluri, demisol, parter, mansarda si pod, in vreme ce al doilea corp este alcatuit din garaj, magazie, etaj si pod. La demisol se afla 3 pivnite, o bucatarie de vara si un wc de serviciu. La parter se afla 1 living, 2 dormitoare, 1 dining, 1 bucatarie si o baie. La mansarda se afla o camera la stadiul de gri, aceasta avand acces pe terasa. Deschiderea generoasa de 25 metri liniari permite un acces auto lejer iar parcarea este posibila pentru 5-6 masini. In curtea libera se mai afla o filigorie care imbina utilul cu placutul, de aici facandu-se accesul spre livada de pomi fructiferi, locatie in care se afla si o piscina care poate fi amenajata ca bazin pentru irigare sau crescatorie de pesti. Casa are centrala termica proprie, calorifere de otel, sobe de teracota, ferestre cu geam si rama de lemn, usi de lemn pe interior, jaluzele exterioare de lemn, dusumea. Imobilul se afla intr-o zona linistita, care ofera o priveliste frumoasa, fiind ideala pentru cei care doresc sa-si inceapa o afacere sau sa acceseze fonduri europene pentru a se dezvolta. Casa se vinde la pretul de 87.000 euro, usor negociabil.

casa cu 6 camere si 2640 mp teren in saliste sibiu

Casa cu 2.640 m2 teren in Saliste, Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 200 m2, teren în suprafata de 2.640 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213371 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 87.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Saliste
  • Reper: Saliste
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 200 m2
  • Suprafata construita: 250 m2
  • Suprafata teren: 2.640 m2
  • Deschidere: 45 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 6 camere si 2640 mp teren de vanzare in frumoasa comuna Saliste din judetul Sibiu. Construita in anul 1920 si renovata in jurul anului 2000, solida constructie are o suprafata totala de 250 mp.
Imobilul este compus din doua corpuri, in partea din fata se afla o casa pe 3 niveluri, demisol, parter, mansarda si pod, in vreme ce al doilea corp este alcatuit din garaj, magazie, etaj si pod.
La demisol se afla 3 pivnite, o bucatarie de vara si un wc de serviciu. La parter se afla 1 living, 2 dormitoare, 1 dining, 1 bucatarie si o baie. La mansarda se afla o camera la stadiul de gri, aceasta avand acces pe terasa.
Deschiderea generoasa de 25 metri liniari permite un acces auto lejer iar parcarea este posibila pentru 5-6 masini. In curtea libera se mai afla o filigorie care imbina utilul cu placutul, de aici facandu-se accesul spre livada de pomi fructiferi, locatie in care se afla si o piscina care poate fi amenajata ca bazin pentru irigare sau crescatorie de pesti.
Casa are centrala termica proprie, calorifere de otel, sobe de teracota, ferestre cu geam si rama de lemn, usi de lemn pe interior, jaluzele exterioare de lemn, dusumea.
Imobilul se afla intr-o zona linistita, care ofera o priveliste frumoasa, fiind ideala pentru cei care doresc sa-si inceapa o afacere sau sa acceseze fonduri europene pentru a se dezvolta.
Casa se vinde la pretul de 87.000 euro, usor negociabil.
  • Vanzare 87.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213371 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1138 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2921 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.12.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei