Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sebes Alba. Vanzari case 6 camere. vila cu 6 camere sebes judetul alba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 2.400 m2 teren in Sebes, Alba
May 14, 2018 May 14, 2018 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes, judetul Alba. Atunci cand vrei sa cumperi o proprietate, ai niste criterii bine definite. Eu nu stiu care sunt elementele importante pentru tine, dar sa vorbim despre ce este cu adevarat important pentru orice cumparator. Casa noastra este situata pe strada G. Schweigher, la 200 m de intrarea pe autostrada Sibiu - Deva. Este amplasata intr-o zona rezidentiala, ferita de zgomotul si praful de la sosea, dar la doar un pas de drumul principal cu o vedere de ansamblu splendida spre oras. Evident, exista niste criterii practice atunci cand cauti o casa. Casa noastra, a fost gandita pentru un scop dublu: initial, sa raspunda nevoilor a doua familii ( cei tineri si cei mai putini tineri), iar ulterior sa poata fi transformata foarte usor intr-o singura locuinta. Fara efort si fara invetitii substantiale. Locuinta are o suprafata utila de 370 mp si deschidere la strada asfaltata de 60 mp. Astfel dispunerea casei este urmatoarea: - la subsol, avem 3 camere, baie, camera tehnica; - la parter, avem un hol luminos si primitor, care este puntea de legatura dintre livingul modern si spatios, cu bucataria inchisa, mobilata si utilata ( frigider, plita electrica, cuptor, masina de spalat vase) si cu locul de servit masa; mai avem 2 dormitoare mari fiecare dintre ele avand dressing si baie. Si pentru ca este o casa, inseamna evident si curte, avem 2400 mp de teren unde petrecerile cu prietenii in jurul gratarului si in curtea amenjata cu mult gust, vor fi cu siguranta elemente care vor spori gradul de fericire al familiei. Si evident, spatiu sa parchezi patru masini, avem 2 garaje la subsolul casei. Curtea si livada dispun de sistem de aspersoare. Incalzirea casei se face cu centrala termica cu gazeificare, incalzire in pardoseala in living si un semineu; avem aer conditionat in toata casa. Finisajele trebuie sa faca casa cat mai frumoasa si de calitate. Si este! Pentru ca s-au folosit cele mai bune materiale. Poate pentru ca gresia si faianta sunt de cea mai buna calitate de import, parchetul din lemn masiv, geamurile de termopan, usi de interior din lemn, la zugravelile interioare s-a folosit stucco veneziano. Constructia casei, este excelenta. De la tipul de beton folosit, la armaturi si diafragme. Izolatia din polistiren, tencuiala decorativa, instalatii electrice realizate cu fir de cupru, zidarie din caramida. Casa se vinde la pretul de 180000 euro, cu comision 0% de la cumparator! Se accepta schimb cu un apartament plus diferenta de bani.

vila cu 6 camere sebes judetul alba

Casa cu 2.400 m2 teren in Sebes, Alba

Casa cu 6 camere, suprafata utila 370 m2, teren în suprafata de 2.400 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 158865 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 180.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Alba
  • Localitate: Sebes
  • Reper: Drumul sibiului
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 370 m2
  • Suprafata construita: 400 m2
  • Suprafata teren: 2.400 m2
  • Deschidere: 60 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes, judetul Alba. Atunci cand vrei sa cumperi o proprietate, ai niste criterii bine definite. Eu nu stiu care sunt elementele importante pentru tine, dar sa vorbim despre ce este cu adevarat important pentru orice cumparator.
Casa noastra este situata pe strada G. Schweigher, la 200 m de intrarea pe autostrada Sibiu - Deva. Este amplasata intr-o zona rezidentiala, ferita de zgomotul si praful de la sosea, dar la doar un pas de drumul principal cu o vedere de ansamblu splendida spre oras.
Evident, exista niste criterii practice atunci cand cauti o casa. Casa noastra, a fost gandita pentru un scop dublu: initial, sa raspunda nevoilor a doua familii ( cei tineri si cei mai putini tineri), iar ulterior sa poata fi transformata foarte usor intr-o singura locuinta. Fara efort si fara invetitii substantiale. Locuinta are o suprafata utila de 370 mp si deschidere la strada asfaltata de 60 mp.
Astfel dispunerea casei este urmatoarea:
- la subsol, avem 3 camere, baie, camera tehnica;
- la parter, avem un hol luminos si primitor, care este puntea de legatura dintre livingul modern si spatios, cu bucataria inchisa, mobilata si utilata ( frigider, plita electrica, cuptor, masina de spalat vase) si cu locul de servit masa; mai avem 2 dormitoare mari fiecare dintre ele avand dressing si baie.
Si pentru ca este o casa, inseamna evident si curte, avem 2400 mp de teren unde petrecerile cu prietenii in jurul gratarului si in curtea amenjata cu mult gust, vor fi cu siguranta elemente care vor spori gradul de fericire al familiei. Si evident, spatiu sa parchezi patru masini, avem 2 garaje la subsolul casei. Curtea si livada dispun de sistem de aspersoare. Incalzirea casei se face cu centrala termica cu gazeificare, incalzire in pardoseala in living si un semineu; avem aer conditionat in toata casa.
Finisajele trebuie sa faca casa cat mai frumoasa si de calitate. Si este! Pentru ca s-au folosit cele mai bune materiale. Poate pentru ca gresia si faianta sunt de cea mai buna calitate de import, parchetul din lemn masiv, geamurile de termopan, usi de interior din lemn, la zugravelile interioare s-a folosit stucco veneziano.
Constructia casei, este excelenta. De la tipul de beton folosit, la armaturi si diafragme. Izolatia din polistiren, tencuiala decorativa, instalatii electrice realizate cu fir de cupru, zidarie din caramida.
Casa se vinde la pretul de 180000 euro, cu comision 0% de la cumparator! Se accepta schimb cu un apartament plus diferenta de bani.
  • Vanzare 180.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 158865 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 6270 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3412 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.08.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei