Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Gara Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa moderna cu 6 camere si 490 mp teren in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 490 m2 teren in zona Gara - Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Casa individuala renovata in totalitate, cu 6 camere si 490 mp teren, de vanzare, in Sibiu zona Garii, deschidere de 13 metri liniari la strada asfaltata si iluminata public, situata intr-o zona foarte linistita de case, la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos fata de Centrul Istoric si celelalte puncte de interes necesare unui trai linistit si decent cum ar fi: institutii publice, magazine, biserica, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, hoteluri, restaurante, locuri de joaca sau statii de autobuz si taxi. Aceasta proprietate este structura pe 3 nivele: demisol, parter si etaj si este excelent compartimentata si anume: la demisol se afla o camera de zi amenajata rustic, ideala pentru oaspeti sau pentru relaxare, o pivnita uscata, o bucatarie complet mobilata si utilata, baie, hol si o camera tehnica unde este amplasata centrala pe gaz in condensatie de 32 kw si boiler de 120 l marca Vaillant. Intre niveluri accesul se face pe o scara foarte frumoasa din beton, la parter se afla un living spatios de 60 mp, un dormitor si o baie, iar la etaj se afla 3 dormitoare, doua dintre acestea au iesire la cate un balcon iar unul are baie proprie, hol si alta baie separata, toate incaperile insumeaza 240 mp utili. In continuarea casei, unde pot locui concomitent doua familii, a fost amenajata o filigorie de 30 mp cu gratar si loc de luat masa foarte frumos amenajata ideala pentru petrecerea timpului liber si o magazie foarte utila ca si spatiu pentru depozitare de 25 mp. Curtea libera a casei are 335 mp, este foarte luminoasa, imprejmuita cu gard inalt de lemn, a fost foarte frumos amenajata cu flori, copaci ornamentali si gazon, aici se afla si o fantana cu hidrofor, iar in prima parte este betonata, aici pot fi parcate fara probleme 2 autovehicule. Acest imobil a fost renovat in totalitate in anul 2006, atunci cand i-au fost aduse imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate precum: instalatii electrice si sanitare noi, hidroizolatie, acoperis nou din lemn cu tigla, usi noi de lemn la interior, usi de termopan la exterior, geamuri termopan, izolatie termica si fonica la exterior cu tencuiala decorativa si la interior, gresie, faianta, centrala termica proprie cu calorifere din otel, aer conditionat, conexiune cablu tv si internet prin fibra optica. Aceasta proprietate se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 205.000 euro negociabil.

casa moderna cu 6 camere si 490 mp teren in sibiu

Casa cu 490 m2 teren in zona Gara - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 240 m2, teren în suprafata de 490 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 206625 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 205.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gara
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 240 m2
  • Suprafata construita: 345 m2
  • Suprafata teren: 490 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Casa individuala renovata in totalitate, cu 6 camere si 490 mp teren, de vanzare, in Sibiu zona Garii, deschidere de 13 metri liniari la strada asfaltata si iluminata public, situata intr-o zona foarte linistita de case, la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos fata de Centrul Istoric si celelalte puncte de interes necesare unui trai linistit si decent cum ar fi: institutii publice, magazine, biserica, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, hoteluri, restaurante, locuri de joaca sau statii de autobuz si taxi.
Aceasta proprietate este structura pe 3 nivele: demisol, parter si etaj si este excelent compartimentata si anume: la demisol se afla o camera de zi amenajata rustic, ideala pentru oaspeti sau pentru relaxare, o pivnita uscata, o bucatarie complet mobilata si utilata, baie, hol si o camera tehnica unde este amplasata centrala pe gaz in condensatie de 32 kw si boiler de 120 l marca Vaillant.
Intre niveluri accesul se face pe o scara foarte frumoasa din beton, la parter se afla un living spatios de 60 mp, un dormitor si o baie, iar la etaj se afla 3 dormitoare, doua dintre acestea au iesire la cate un balcon iar unul are baie proprie, hol si alta baie separata, toate incaperile insumeaza 240 mp utili.
In continuarea casei, unde pot locui concomitent doua familii, a fost amenajata o filigorie de 30 mp cu gratar si loc de luat masa foarte frumos amenajata ideala pentru petrecerea timpului liber si o magazie foarte utila ca si spatiu pentru depozitare de 25 mp.
Curtea libera a casei are 335 mp, este foarte luminoasa, imprejmuita cu gard inalt de lemn, a fost foarte frumos amenajata cu flori, copaci ornamentali si gazon, aici se afla si o fantana cu hidrofor, iar in prima parte este betonata, aici pot fi parcate fara probleme 2 autovehicule.
Acest imobil a fost renovat in totalitate in anul 2006, atunci cand i-au fost aduse imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate precum: instalatii electrice si sanitare noi, hidroizolatie, acoperis nou din lemn cu tigla, usi noi de lemn la interior, usi de termopan la exterior, geamuri termopan, izolatie termica si fonica la exterior cu tencuiala decorativa si la interior, gresie, faianta, centrala termica proprie cu calorifere din otel, aer conditionat, conexiune cablu tv si internet prin fibra optica.
Aceasta proprietate se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 205.000 euro negociabil.
  • Vanzare 205.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206625 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1015 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2201 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei