Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Dumbravii Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa singur in curte 6 camere in sibiu zona calea

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu
May 17, 2018 May 17, 2018 Casa singur in curte cu 6 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Dumbravii, pretabila atat pentru casa de locuit cat si pentru spatiu de birouri cu suprafata totala de 220 mp si curte libera de aproximativ 392 mp, structurata pe 2 nivele Parter + Etaj + Pod fiind compusa din 2 apartamente cu intrari separate. Casa este compusa din doua apartamente cu intrari separate si suprafete de aproximativ 100 mp fiecare, cu acces separat pentru fiecare apartament si compartimentata dupa cum urmeaza : la parter avem la intrare un hol ce asigura comunicarea cu toate incaperile imobilului, 2 dormitoare foarte spatioase, un living generos si luminos, o bucatarie, o camara si o baie dotata cu cada si geam de aerisire; la etajul superior intalnim aceeasi compartimentare, fiind impartit in 2 dormitoare foarte generoase, un living spatios si luminos, o bucatarie, o camara, o baie dotata cu cada si geam de aerisire si un wc de serviciu. Accesul la nivelul superior se face printr-o scara interioara. Casa dispune si de o curte de aproximativ 392 mp, unde se poate amenaja  un garaj, o gradina, un loc de joaca pentru copii sau multe altele. Pozitonarea casei faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes public ale orasului, astfel daca doriti sa ajungeti in centrul orasului, nu aveti decat 5 minute de parcurs cu masina, scolile si gradinitele sunt de asemenea la maxim 15 minute de mers pe jos. Imobilul se vinde la pretul de 209900 euro negociabil.

casa singur in curte 6 camere in sibiu zona calea

Casa cu 500 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 185 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 180443 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 209.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 185 m2
  • Suprafata construita: 220 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 8 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1971

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 6 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Dumbravii, pretabila atat pentru casa de locuit cat si pentru spatiu de birouri cu suprafata totala de 220 mp si curte libera de aproximativ 392 mp, structurata pe 2 nivele Parter + Etaj + Pod fiind compusa din 2 apartamente cu intrari separate.
Casa este compusa din doua apartamente cu intrari separate si suprafete de aproximativ 100 mp fiecare, cu acces separat pentru fiecare apartament si compartimentata dupa cum urmeaza : la parter avem la intrare un hol ce asigura comunicarea cu toate incaperile imobilului, 2 dormitoare foarte spatioase, un living generos si luminos, o bucatarie, o camara si o baie dotata cu cada si geam de aerisire; la etajul superior intalnim aceeasi compartimentare, fiind impartit in 2 dormitoare foarte generoase, un living spatios si luminos, o bucatarie, o camara, o baie dotata cu cada si geam de aerisire si un wc de serviciu. Accesul la nivelul superior se face printr-o scara interioara.
Casa dispune si de o curte de aproximativ 392 mp, unde se poate amenaja  un garaj, o gradina, un loc de joaca pentru copii sau multe altele. Pozitonarea casei faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes public ale orasului, astfel daca doriti sa ajungeti in centrul orasului, nu aveti decat 5 minute de parcurs cu masina, scolile si gradinitele sunt de asemenea la maxim 15 minute de mers pe jos.
Imobilul se vinde la pretul de 209900 euro negociabil.
  • Vanzare 209.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 180443 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2166 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2682 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei