Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Poplacii Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa singur in curte zona calea poplacii in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 587 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu
Sep 23, 2016 Sep 23, 2016 Casa singur in curte cu 6 camere decomandate de vanzare in Sibiu, zona Calea Poplacii, construita din caramida pe plansee din beton cu o suprafata totala de 370 mp formata din parter si etaj. La parterul imobilului este un living spatios si luminos din care se face accesul pe o terasa deschisa cu vedere in spatele imobilului unde beneficiati de lumina soarelui, un dormitor incapator zona de primire a musafirilor, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, iar la demisol se mai afla inca 3 dormitoare cu 3 bai, toate cu cabina de dus si geam de aerisire, o incapere folosita ca pivnita sau magazie pentru depozitare, un hol din care se face accesul in fiecare camera. Unul din dormitoare beneficiaza de un dressing mare si iesire intr-un balcon spatios. Suprafata terenului este de 400 mp, reprezentand curtea libera din care o parte este pavata, iar cealalta parte ramanand spatiu verde, amenajat cu flori. Imobilul beneficiaza de numeroase imbunatatiri precum centrala termica proprie cu calorifere de otel, sobe de teracota pe gaz, parchet din lemn in camere, gresie si faianta in bucatarie si bai, contorizare separata la toate utilitatile, acoperis din tigla. Zona unde se afla imobilul este una foarte linistita, pe o strada asfaltata si iluminata, avand in apropiere magazine, statii pentru mijloacele de transport in comun si de taxi. Pretul de vanzare al acestei case este de 279.000 euro, usor negociabil.

casa singur in curte zona calea poplacii in sibiu

Casa cu 587 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 300 m2, teren în suprafata de 587 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 175610 | actualizat acum 7 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 279.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Poplacii
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 300 m2
  • Suprafata construita: 370 m2
  • Suprafata teren: 587 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 6 camere decomandate de vanzare in Sibiu, zona Calea Poplacii, construita din caramida pe plansee din beton cu o suprafata totala de 370 mp formata din parter si etaj.
La parterul imobilului este un living spatios si luminos din care se face accesul pe o terasa deschisa cu vedere in spatele imobilului unde beneficiati de lumina soarelui, un dormitor incapator zona de primire a musafirilor, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, iar la demisol se mai afla inca 3 dormitoare cu 3 bai, toate cu cabina de dus si geam de aerisire, o incapere folosita ca pivnita sau magazie pentru depozitare, un hol din care se face accesul in fiecare camera. Unul din dormitoare beneficiaza de un dressing mare si iesire intr-un balcon spatios. Suprafata terenului este de 400 mp, reprezentand curtea libera din care o parte este pavata, iar cealalta parte ramanand spatiu verde, amenajat cu flori.
Imobilul beneficiaza de numeroase imbunatatiri precum centrala termica proprie cu calorifere de otel, sobe de teracota pe gaz, parchet din lemn in camere, gresie si faianta in bucatarie si bai, contorizare separata la toate utilitatile, acoperis din tigla.
Zona unde se afla imobilul este una foarte linistita, pe o strada asfaltata si iluminata, avand in apropiere magazine, statii pentru mijloacele de transport in comun si de taxi.
Pretul de vanzare al acestei case este de 279.000 euro, usor negociabil.
  • Vanzare 279.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 175610 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1154 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 782 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.05.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei