Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona p

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 515 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
May 02, 2018 May 02, 2018 Casa superba D+P+E, singur in curte cu 6 camere si 515 mp de teren de vanzare in Piata Cluj judetul Sibiu. Imobilul solid construit in anul 2011 este conceput pe 3 niveluri, iar structura camerelor este foarte avantajoasa. La parterul inalt al casei bucataria cu livingul open space (mobilate si utilate ) imbina utilul cu placutul, atmosfera pozitiva de aici fiind creata de finisajele de calitate si luminozitatea oferita de geamurile de tip termopan mari. Antreul generos ca spatiu ne conduce spre o sufragerie de 28 mp, inalta si luminoasa. La acelasi nivel baia cu geam de aerisire incanta prin gresia si faianta de bun gust. De apreciat este faptul ca sunt doua intrari in casa care dau posibilitatea apartamentarii intregului imobil. Etajul dezvaluie un proiect exceptional, cele 4 dormitoare decomandate fiind completate de un living generos si o baie de lux. Camerele sunt mari si mobilate, 2 dintre acestea au iesire la balcon, iar celelalte doua au iesire la o terasa imensa care are vedere la curte si gradina. Podul este inalt si ofera posibilitatea mansardarii in cazul in care cumparatorul doreste un nivel in plus. La demisol este o bucatarie de vara foarte practica ( mobilata si utilata ), spatiile pentru depozitare si pivnita fiind locurile unde se observa investitiile foarte mari din fundatia de beton. Imbunatatirile casei constau in geamurile si usile de tip termopan, parchetul din lemn masiv, gresia si faianta de calitate, centrala termica, termoizolatia exterioara cu polistiren, finisajele de calitate, instalatiile de gaz, apa si curent noi. Terenul cu suprafata totala de 515 mp are o deschidere de 10 metri liniari la strada asfaltata, aceasta permitand accesul auto spre cele doua garaje. Partea din fata a curtii este pavata, iar gradina din spatele garajelor reprezinta un loc ideal de relaxare. Avantajele zonei sunt evidente, accesul spre centrul orasului si restul punctelor de interes fiind facil. Pretul acestei proprietati impecabile este de 215.000 euro, mobilata si utilata.

casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona p

Casa cu 515 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 190 m2, teren în suprafata de 515 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 213201 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 215.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 190 m2
  • Suprafata construita: 228 m2
  • Suprafata teren: 515 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

Casa superba D+P+E, singur in curte cu 6 camere si 515 mp de teren de vanzare in Piata Cluj judetul Sibiu. Imobilul solid construit in anul 2011 este conceput pe 3 niveluri, iar structura camerelor este foarte avantajoasa. La parterul inalt al casei bucataria cu livingul open space (mobilate si utilate ) imbina utilul cu placutul, atmosfera pozitiva de aici fiind creata de finisajele de calitate si luminozitatea oferita de geamurile de tip termopan mari.
Antreul generos ca spatiu ne conduce spre o sufragerie de 28 mp, inalta si luminoasa. La acelasi nivel baia cu geam de aerisire incanta prin gresia si faianta de bun gust. De apreciat este faptul ca sunt doua intrari in casa care dau posibilitatea apartamentarii intregului imobil.
Etajul dezvaluie un proiect exceptional, cele 4 dormitoare decomandate fiind completate de un living generos si o baie de lux. Camerele sunt mari si mobilate, 2 dintre acestea au iesire la balcon, iar celelalte doua au iesire la o terasa imensa care are vedere la curte si gradina. Podul este inalt si ofera posibilitatea mansardarii in cazul in care cumparatorul doreste un nivel in plus.
La demisol este o bucatarie de vara foarte practica ( mobilata si utilata ), spatiile pentru depozitare si pivnita fiind locurile unde se observa investitiile foarte mari din fundatia de beton.
Imbunatatirile casei constau in geamurile si usile de tip termopan, parchetul din lemn masiv, gresia si faianta de calitate, centrala termica, termoizolatia exterioara cu polistiren, finisajele de calitate, instalatiile de gaz, apa si curent noi.
Terenul cu suprafata totala de 515 mp are o deschidere de 10 metri liniari la strada asfaltata, aceasta permitand accesul auto spre cele doua garaje. Partea din fata a curtii este pavata, iar gradina din spatele garajelor reprezinta un loc ideal de relaxare.
Avantajele zonei sunt evidente, accesul spre centrul orasului si restul punctelor de interes fiind facil.
Pretul acestei proprietati impecabile este de 215.000 euro, mobilata si utilata.
  • Vanzare 215.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213201 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 606 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1569 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei