Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Trei Stejari Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa cu 6 camere decomandate in sibiu zona trei st

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 552 m2 teren in zona Trei Stejari - Sibiu
May 04, 2018 May 04, 2018 Casa cu 6 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Trei Stejari, finalizata in anul 2000, construita pe cadre din beton cu materiale de buna calitate. Locuinta are o suprafata totala de 400 mp acestia fiind structurati pe demisol, parter, etaj si mansara, compusi astfel: la demisol este o camera de relaxare de unde se face accesul la sauna, o camera tehnica unde este centrala termica si masinile de spalat rufe, o pivnita, garaj pentru un automobil, un wc si o cabina de dus; la parter este un living spatios unde este semineu pe lemne si iesirea pe terasa, bucatarie inchisa mobilata si utilata, loc de servire a mesei, hol si o toaleta unde se poate monta si cabina de dus; etajul detine o sufragerie cu iesire pe balcon, doua dormitoare cu iesire pe balcoane separate, baie cu cada, cabina de dus si geam, iar la mansarda este un dormitor si o baie cu cabina de dus si geam. Ca si imbunatatiri dispune de granit, gresie, parchet laminat, faianta, centrala termica proprie, calorifere de otel, geamuri termopan prevazute cu rulouri exterioare electrice. Imobilul se afla pe un teren cu suprafata de 552 mp unde este construit un garaj, un atelier si o anexa, iar amprenta casei este de 126 mp restul terenului de 380 mp este frumos amenajat cu gazon, copaci si o fantana arteziana. Zona unde este amplasata casa este foarte bine cotata pe piata imobiliara din Sibiu in apropiere de toate punctele de interes public. Pretul de vanzare al casei mobilata si utilata este de 300000 euro negociabil.

casa cu 6 camere decomandate in sibiu zona trei st

Casa cu 552 m2 teren in zona Trei Stejari - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 312 m2, teren în suprafata de 552 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 199799 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 300.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Trei Stejari
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 312 m2
  • Suprafata construita: 400 m2
  • Suprafata teren: 552 m2
  • Deschidere: 125 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2000

Alte informatii:

Casa cu 6 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Trei Stejari, finalizata in anul 2000, construita pe cadre din beton cu materiale de buna calitate.
Locuinta are o suprafata totala de 400 mp acestia fiind structurati pe demisol, parter, etaj si mansara, compusi astfel: la demisol este o camera de relaxare de unde se face accesul la sauna, o camera tehnica unde este centrala termica si masinile de spalat rufe, o pivnita, garaj pentru un automobil, un wc si o cabina de dus; la parter este un living spatios unde este semineu pe lemne si iesirea pe terasa, bucatarie inchisa mobilata si utilata, loc de servire a mesei, hol si o toaleta unde se poate monta si cabina de dus; etajul detine o sufragerie cu iesire pe balcon, doua dormitoare cu iesire pe balcoane separate, baie cu cada, cabina de dus si geam, iar la mansarda este un dormitor si o baie cu cabina de dus si geam.
Ca si imbunatatiri dispune de granit, gresie, parchet laminat, faianta, centrala termica proprie, calorifere de otel, geamuri termopan prevazute cu rulouri exterioare electrice.
Imobilul se afla pe un teren cu suprafata de 552 mp unde este construit un garaj, un atelier si o anexa, iar amprenta casei este de 126 mp restul terenului de 380 mp este frumos amenajat cu gazon, copaci si o fantana arteziana.
Zona unde este amplasata casa este foarte bine cotata pe piata imobiliara din Sibiu in apropiere de toate punctele de interes public.
Pretul de vanzare al casei mobilata si utilata este de 300000 euro negociabil.
  • Vanzare 300.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199799 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1852 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2571 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei