Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Turnisor Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 600 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu
May 29, 2018 May 29, 2018 Casa P+E constructie noua singur in curte cu 6 camere si 600 mp de teren in frumoasa zona rezidentiala Turnisor din Sibiu. Imobilul solid construit in anul 2008 a fost conceput sa satisfaca pretentiile unei familii rafinate. Calitatea superioara a materialelor folosite in construirea imobilului, finisajele cu o cromatica placuta precum si dotarile de lux creaza o energie pozitiva. Suprafata de 230 mp utili este inteligent distribuita, parterul avand rolul de a fi util si primitor activitatilor zilnice, iar etajul, prin decomandarea celor 3 dormitoare mari si a camerei de joaca, are rolul de a oferi linistea si intimitatea mult dorite. La parter, in continuarea antreului, livingul de aproximativ 60 mp este mobilat cu bun gust si are iesire spre gradina. Biroul  este spatios si util, iar bucataria este mobilata si utilata modern. Baia cu geam de aerisire este mobilata si are cabina de dus, aceasta fiind dotata cu gresie si faianta de buna calitate. De asemenea, e remarcabil faptul ca din garajul de 25 mp se poate intra direct in casa, langa acest spatiu fiind si camera tehnica unde este gazduita centrala. Casa scarilor ( lemn masiv de stejar ) ne conduce spre cele trei dormitoare mari si luminoase. Camerele de aici au fost personalizate, cromatica aleasa si mobilierul de inalta calitate fiind elemente care creaza un spatiu ideal pentru odihna. Doua dintre dormitoare sunt completate de balcoane mari, privelistea de aici fiind frumoasa. Dressingul imbina utilul cu placutul, este spatios si aspectuos. Baia de la acest nivel este mai mare, cu cada pe colt si un mobilier generos. Imbunatatirile casei constau in izolatia termica exterioara cu polistiren de 5 cm, centrala termica insotita de calorifere de aluminiu, parchet de salcam, parchet de cires, instalatii noi de curent, gaz si apa-canal, gresie si faianta, instalatie de aer conditionat, tigla Tondach. Gradina este un loc ideal pentru relaxare, terasa de aici, gazonul ingrijit, locul de joaca pentru copii si gratarul fiind elemente care sporesc confortul. Zona in care este amplasat imobilul este linistita, strada este asfaltata si se afla in apropierea tuturor punctelor de interes. Pretul acestui imobil este 319.000 euro mobilat si utilat de lux.

casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona

Casa cu 600 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 230 m2, teren în suprafata de 600 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 212657 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 319.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 230 m2
  • Suprafata construita: 276 m2
  • Suprafata teren: 600 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Casa P+E constructie noua singur in curte cu 6 camere si 600 mp de teren in frumoasa zona rezidentiala Turnisor din Sibiu. Imobilul solid construit in anul 2008 a fost conceput sa satisfaca pretentiile unei familii rafinate. Calitatea superioara a materialelor folosite in construirea imobilului, finisajele cu o cromatica placuta precum si dotarile de lux creaza o energie pozitiva.
Suprafata de 230 mp utili este inteligent distribuita, parterul avand rolul de a fi util si primitor activitatilor zilnice, iar etajul, prin decomandarea celor 3 dormitoare mari si a camerei de joaca, are rolul de a oferi linistea si intimitatea mult dorite.
La parter, in continuarea antreului, livingul de aproximativ 60 mp este mobilat cu bun gust si are iesire spre gradina. Biroul  este spatios si util, iar bucataria este mobilata si utilata modern. Baia cu geam de aerisire este mobilata si are cabina de dus, aceasta fiind dotata cu gresie si faianta de buna calitate. De asemenea, e remarcabil faptul ca din garajul de 25 mp se poate intra direct in casa, langa acest spatiu fiind si camera tehnica unde este gazduita centrala.
Casa scarilor ( lemn masiv de stejar ) ne conduce spre cele trei dormitoare mari si luminoase. Camerele de aici au fost personalizate, cromatica aleasa si mobilierul de inalta calitate fiind elemente care creaza un spatiu ideal pentru odihna. Doua dintre dormitoare sunt completate de balcoane mari, privelistea de aici fiind frumoasa. Dressingul imbina utilul cu placutul, este spatios si aspectuos. Baia de la acest nivel este mai mare, cu cada pe colt si un mobilier generos.
Imbunatatirile casei constau in izolatia termica exterioara cu polistiren de 5 cm, centrala termica insotita de calorifere de aluminiu, parchet de salcam, parchet de cires, instalatii noi de curent, gaz si apa-canal, gresie si faianta, instalatie de aer conditionat, tigla Tondach.
Gradina este un loc ideal pentru relaxare, terasa de aici, gazonul ingrijit, locul de joaca pentru copii si gratarul fiind elemente care sporesc confortul.
Zona in care este amplasat imobilul este linistita, strada este asfaltata si se afla in apropierea tuturor punctelor de interes.
Pretul acestui imobil este 319.000 euro mobilat si utilat de lux.
  • Vanzare 319.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212657 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1163 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1737 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei