Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa individuala cu 6 camere in selimbar judetul s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 620 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
May 11, 2018 May 11, 2018 Casa cu 6 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 240 mp, construita in anul 2015 si curte de 500 mp. Imobilul este compartimentat astfel: la parter dispune de living cu bucatarie open space, geamuri luminoase, usa cu iesire in curte, baie, camara, dormitor cu vedere in fata pretabil garaj cu mici modificari, camera tehnica pentru centrala cu iesire in curtea din spate. La etaj dispune de 3 dormitoare, balcon, dressing si baie, la care se mai adauga si podul de 120 mp izolat, pentru constructia casei s-au folosit materiale de calitate inalta si are urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica si fonica la exterior din polistiren, acoperis din tigla, panouri solare, centrala termica pe lemne marca Viessmann, boiler de 300 L, puffar apa calda de 1000 L si 40 KW, calorifere din otel, erestre si usi termopan marca QFort, gresie portelanata, marmura, parchet laminat, lambriu MDF si beneficiaza de racord la toate utilitatile: apa, curent, canalizare, televiziune si internet. Suprafata de 500 mp teren cu gazon poate fi amenajata foarte usor pe gustul fiecaruia ca si loc de joaca pentru copii, loc de gratar sau chiar garaj. Imobilul este situat in Selimbar intr-o zona foarte linistita, ferita de traficul intens unde va veti putea relaxa pe deplin si in acelasi timp in doar 5 minute aveti acces la viata cotidiana din orasul Sibiu. Pretul de vanzare al acestei case este de 187.000 euro negociabil.

casa individuala cu 6 camere in selimbar judetul s

Casa cu 620 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 200 m2, teren în suprafata de 620 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 215382 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 187.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 200 m2
  • Suprafata construita: 240 m2
  • Suprafata teren: 620 m2
  • Deschidere: 30 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Casa cu 6 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 240 mp, construita in anul 2015 si curte de 500 mp.
Imobilul este compartimentat astfel: la parter dispune de living cu bucatarie open space, geamuri luminoase, usa cu iesire in curte, baie, camara, dormitor cu vedere in fata pretabil garaj cu mici modificari, camera tehnica pentru centrala cu iesire in curtea din spate.
La etaj dispune de 3 dormitoare, balcon, dressing si baie, la care se mai adauga si podul de 120 mp izolat, pentru constructia casei s-au folosit materiale de calitate inalta si are urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica si fonica la exterior din polistiren, acoperis din tigla, panouri solare, centrala termica pe lemne marca Viessmann, boiler de 300 L, puffar apa calda de 1000 L si 40 KW, calorifere din otel, erestre si usi termopan marca QFort, gresie portelanata, marmura, parchet laminat, lambriu MDF si beneficiaza de racord la toate utilitatile: apa, curent, canalizare, televiziune si internet.
Suprafata de 500 mp teren cu gazon poate fi amenajata foarte usor pe gustul fiecaruia ca si loc de joaca pentru copii, loc de gratar sau chiar garaj.
Imobilul este situat in Selimbar intr-o zona foarte linistita, ferita de traficul intens unde va veti putea relaxa pe deplin si in acelasi timp in doar 5 minute aveti acces la viata cotidiana din orasul Sibiu.
Pretul de vanzare al acestei case este de 187.000 euro negociabil.
  • Vanzare 187.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215382 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 449 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1243 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei