Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Lazaret Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa cu 6 camere si 640 mp teren in sibiu zona laz

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 640 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Casa individuala de vanzare cu 6 camere si 640 mp teren in Sibiu zona Lazaret, cu suprafata totala de 400 mp din care 333 mp utili intr-un imobil construit in anul 1979 din caramida. Pentru ca are 2 intrari separate si o suprafata foarte mare acesta casa este pretabila pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale ca de exemplu: pensiune, gradinita privata, clinica medicala, poate fi impartita in 6 apartamente conform planului din imagine si multe altele. Este situata intr-o zona de case foarte frumoasa si linistita, avand in apropierea sa numeroase puncte de interes comun: scoli, gradinite, magazine, farmacii, biserici, locuri de joaca pentru copii, mijloace de transport si cele in regim de taxi. Ca si imbunatatiri avem centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, gresie si faianta, pivnita, acces auto. Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la parter gasim 2 apartamente identice cu 2 intrari diferite ( pe partea stanga ), iar pe partea dreapta a casei gasim inca un apartament cu o camera, baie si bucatarie. Accesul la etaj se face prin spatele casei unde exista o camera foarte mare in jur de 150 mp, care se poate modifica dupa bunul plac, iar mansarda are de asemnea o suprafata de 150 mp cu posibilitate de compartimentare. Pretul de vanzare al acestei case este de 200.000 de euro negociabil.

casa cu 6 camere si 640 mp teren in sibiu zona laz

Casa cu 640 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 333 m2, teren în suprafata de 640 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 212437 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 200.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 333 m2
  • Suprafata construita: 400 m2
  • Suprafata teren: 640 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1979

Alte informatii:

Casa individuala de vanzare cu 6 camere si 640 mp teren in Sibiu zona Lazaret, cu suprafata totala de 400 mp din care 333 mp utili intr-un imobil construit in anul 1979 din caramida.
Pentru ca are 2 intrari separate si o suprafata foarte mare acesta casa este pretabila pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale ca de exemplu: pensiune, gradinita privata, clinica medicala, poate fi impartita in 6 apartamente conform planului din imagine si multe altele.
Este situata intr-o zona de case foarte frumoasa si linistita, avand in apropierea sa numeroase puncte de interes comun: scoli, gradinite, magazine, farmacii, biserici, locuri de joaca pentru copii, mijloace de transport si cele in regim de taxi.
Ca si imbunatatiri avem centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, gresie si faianta, pivnita, acces auto.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la parter gasim 2 apartamente identice cu 2 intrari diferite ( pe partea stanga ), iar pe partea dreapta a casei gasim inca un apartament cu o camera, baie si bucatarie.
Accesul la etaj se face prin spatele casei unde exista o camera foarte mare in jur de 150 mp, care se poate modifica dupa bunul plac, iar mansarda are de asemnea o suprafata de 150 mp cu posibilitate de compartimentare.
Pretul de vanzare al acestei case este de 200.000 de euro negociabil.
  • Vanzare 200.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212437 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 824 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1832 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei