Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa individuala noua 6 camere garaj pivnita 750 m

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 750 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
Jun 23, 2017 Jun 23, 2017 De vanzare casa individuala cu 6 camere decomandate, garaj, pivnita, anexa, 750 mp teren cu acces auto direct din drumul national, in Sura Mare, judetul Sibiu, la doar 7 km de oras, cu o suprafata totala a casei de 300 mp si o curte libera de 580 mp, pretabila pentru locuinta, casa de vacanta sau ca investitie. Casa, finalizata in anul 2015, are structura din caramida, plansee din beton armat, acoperis din tigla, finisaje interioare si exterioare realizate cu materiale de calitate, ferestre tip termopan cu tamplarie din PVC, usi din lemn la interior si usi din PVC la intrare, scara interioara din lemn masiv, racordat la apa, canalizare, curent electric, gaz. Imobilul este compus dintr-un corp de cladire la strada cu intrare separata cu 2 camere si baie si, alipit, un corp P+E+M compartimentat in living cu bucatarie openspace si garaj la parter, iar la etaj sunt 3 dormitoare decomandate, fiecare cu iesire in balcon si o baie mare cu cada; unul dintre dormitoare are propria baie cu cabina de dus. O scara interioara eleganta din lemn masiv cu balustrada din inox face legatura intre nivele, mansarda este open space si poate fi amenajata ca spatiu de locuit. Proprietatea detine o curte pavata cu acces din strada, iar in spatele casei exista o terasa, restul terenului putand fi amenajat ca loc de relaxare cu spatiu verde, gradina, livada sau pentru realizarea altor constructii. Pretul de vanzare al proprietatii este de 146.000 euro, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

casa individuala noua 6 camere garaj pivnita 750 m

Casa cu 750 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 232 m2, teren în suprafata de 750 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 205990 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 146.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 232 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Suprafata teren: 750 m2
  • Deschidere: 11 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

De vanzare casa individuala cu 6 camere decomandate, garaj, pivnita, anexa, 750 mp teren cu acces auto direct din drumul national, in Sura Mare, judetul Sibiu, la doar 7 km de oras, cu o suprafata totala a casei de 300 mp si o curte libera de 580 mp, pretabila pentru locuinta, casa de vacanta sau ca investitie.
Casa, finalizata in anul 2015, are structura din caramida, plansee din beton armat, acoperis din tigla, finisaje interioare si exterioare realizate cu materiale de calitate, ferestre tip termopan cu tamplarie din PVC, usi din lemn la interior si usi din PVC la intrare, scara interioara din lemn masiv, racordat la apa, canalizare, curent electric, gaz.
Imobilul este compus dintr-un corp de cladire la strada cu intrare separata cu 2 camere si baie si, alipit, un corp P+E+M compartimentat in living cu bucatarie openspace si garaj la parter, iar la etaj sunt 3 dormitoare decomandate, fiecare cu iesire in balcon si o baie mare cu cada; unul dintre dormitoare are propria baie cu cabina de dus.
O scara interioara eleganta din lemn masiv cu balustrada din inox face legatura intre nivele, mansarda este open space si poate fi amenajata ca spatiu de locuit.
Proprietatea detine o curte pavata cu acces din strada, iar in spatele casei exista o terasa, restul terenului putand fi amenajat ca loc de relaxare cu spatiu verde, gradina, livada sau pentru realizarea altor constructii.
Pretul de vanzare al proprietatii este de 146.000 euro, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 146.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205990 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 488 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1579 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei