Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Gusterita Sibiu. Vanzari case 6 camere. casa cu 860 mp teren si 6 camere zona gusterita si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 860 m2 teren in zona Gusterita - Sibiu
Apr 11, 2017 Apr 11, 2017 Casa de vanzare singur in curte in zona Gusterita, in Sibiu, compusa din doua corpuri de case, construite pe un teren de 860 mp, avand o suprafata utila ( pentru ambele case ) de 370 mp si o deschidere la strada de 40 ml. Aceste corpuri de case au intrari separate fiind compuse din: primul corp de casa este alcatuit din 2 dormitoare, bucatarie, hol, camara si baie. In celalalt corp de casa intalnim 4 camere, bucatarie, hol, baie, bucatarie de vara, pivnita, pod peste toata casa si un garaj unde se pot parca doua autoturisme. Fiecare din case are contorizari separate pentru gaz si curent, care pot fi locuite fara discutii de doua familii ( parintii cu copii ). Casa a fost renovata in anul 2014 la care i s-au adus imbunatatiri precum acoperis nou cu tigla Bramac, jgheaburi noi, izolatie la exterior, gresie si faianta in bucatarii si bai, centrala termica cu calorifere din fonta, geamuri termopan si  parchet din lemn masiv in dormitoare. In fata casei se afla o curte de aproximativ 100 mp pavata cu dale de ciment, o portiune cu zona verde, flori, pomi fructiferi si vita de vie iar in partea stanga a casei se afla o gradina de aproximativ 250 mp unde proprietarii cultiva zarzavaturi pentru consumul propriu. Acest imobil mai dispune si de curent trifazic. Casa se vinde in totalitate, complet mobilata si utilata la pretul de 150.000 euro negociabil.

casa cu 860 mp teren si 6 camere zona gusterita si

Casa cu 860 m2 teren in zona Gusterita - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 370 m2, teren în suprafata de 860 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 155260 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 150.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gusterita
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 370 m2
  • Suprafata construita: 410 m2
  • Suprafata teren: 860 m2
  • Deschidere: 40 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Casa de vanzare singur in curte in zona Gusterita, in Sibiu, compusa din doua corpuri de case, construite pe un teren de 860 mp, avand o suprafata utila ( pentru ambele case ) de 370 mp si o deschidere la strada de 40 ml.
Aceste corpuri de case au intrari separate fiind compuse din: primul corp de casa este alcatuit din 2 dormitoare, bucatarie, hol, camara si baie. In celalalt corp de casa intalnim 4 camere, bucatarie, hol, baie, bucatarie de vara, pivnita, pod peste toata casa si un garaj unde se pot parca doua autoturisme.
Fiecare din case are contorizari separate pentru gaz si curent, care pot fi locuite fara discutii de doua familii ( parintii cu copii ). Casa a fost renovata in anul 2014 la care i s-au adus imbunatatiri precum acoperis nou cu tigla Bramac, jgheaburi noi, izolatie la exterior, gresie si faianta in bucatarii si bai, centrala termica cu calorifere din fonta, geamuri termopan si  parchet din lemn masiv in dormitoare. In fata casei se afla o curte de aproximativ 100 mp pavata cu dale de ciment, o portiune cu zona verde, flori, pomi fructiferi si vita de vie iar in partea stanga a casei se afla o gradina de aproximativ 250 mp unde proprietarii cultiva zarzavaturi pentru consumul propriu. Acest imobil mai dispune si de curent trifazic.
Casa se vinde in totalitate, complet mobilata si utilata la pretul de 150.000 euro negociabil.
  • Vanzare 150.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155260 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3612 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2494 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.06.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei