Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Clociov Slatina. Vanzari case 7 camere. acum ! vila cocheta la cheie cu 2300 mp teren!

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 2.300 m2 teren in zona Clociov - Slatina, Olt
Jun 30, 2019 Jun 30, 2019 RITZ IMOBILIARE, va ofera spre vanzare in exclusivitate cu comision 0% la cumparator, o casa fermecatoare, situata pe o strada linistita in zona Clocociov. Terenul in suprafata de 2300 mp, e locul ideal pentru relaxare sau gradinarit si va poate oferi aceea oaza de liniste de care aveti nevoie dupa o zi de munca. Avand materiale de cea mai buna calitate,casa este construita pe fundatie de beton, cu pereti din caramida si acoperita cu tabla Lindab. Cu un regim de inaltime S+P+1E,cu o compartimentare bine gandita si functionala,cu spatii generoase si luminoase,casa este una deosebita! *Parterul este compus din : living cu bucatarie open space, doua dormitoare, debara, dressing si o baie *Etajul este compus din : camera de zi generoasa,doua dormitoare,o baie,1 balcon,doua terase . *Finisajele din interiorul casei sunt de cea mai buna calitate,scara interioara fiind din granit,baile ,bucataria,si terasele au gresie,iar restul camerelor au parchet de calitate superioara,nuanta nuc. Interiorul vilei este zugravit cu vopsea SAN MARCO, tapet in doua dormitoare, izolata la exterior, iar in interior fiind placata in totalitate cu rigips, tamplaria este Gealan cu 7 camere. Vila are toate utilitatile, centrala termica, incalzire prin pardoseala si calorifere, curent electric trifazic si monofazic, fantana forata la 125 m adancime, porti actionate electric si usa garaj cu telecomanda, sistem exterior si interior antiefractie, sistem de irigat gazon. Aceasta casa deosebita are suprafata construita la sol de 301 mp, iar suprafta construita desfasurata este de 629 mp, la aceasta se mai adauga o hala de depozitare de 125 mp, o anexa de 75 mp care comunica cu vila prin garaj, unde se afala o bucatarie de vara cu mansarda, o baie, o camera tehnica, un dormitor si o terasa inchisa. Vila de lux, se vinde mobilata si utilata, viitorului proprietar nu-i ramane decat sa-si aduca lucrurile personale si sa se bucure de confortul oferit de noua casa, pretul acesteia fiind de 298.000 euro negociabil ! * pentru mai multe detalii va rugam sa contactati un agent RITZ Imobiliare !

acum ! vila cocheta la cheie cu 2300 mp teren!

Casa cu 2.300 m2 teren in zona Clociov - Slatina, Olt

Casa cu 7 camere, suprafata utila 500 m2, teren în suprafata de 2.300 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 219606 | actualizat acum 4 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 298.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Olt
  • Localitate: Slatina
  • Zona: Clociov
  • Reper: Clocociov
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 500 m2
  • Suprafata construita: 629 m2
  • Suprafata teren: 2.300 m2
  • Deschidere: 8 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

RITZ IMOBILIARE, va ofera spre vanzare in exclusivitate cu comision 0% la cumparator, o casa fermecatoare, situata pe o strada linistita in zona Clocociov.

Terenul in suprafata de 2300 mp, e locul ideal pentru relaxare sau gradinarit si va poate oferi aceea oaza de liniste de care aveti nevoie dupa o zi de munca.

Avand materiale de cea mai buna calitate,casa este construita pe fundatie de beton, cu pereti din caramida si acoperita cu tabla Lindab.

Cu un regim de inaltime S+P+1E,cu o compartimentare bine gandita si functionala,cu spatii generoase si luminoase,casa este una deosebita!

*Parterul este compus din : living cu bucatarie open space, doua dormitoare, debara, dressing si o baie

*Etajul este compus din : camera de zi generoasa,doua dormitoare,o baie,1 balcon,doua terase .

*Finisajele din interiorul casei sunt de cea mai buna calitate,scara interioara fiind din granit,baile ,bucataria,si terasele au gresie,iar restul camerelor au parchet de calitate superioara,nuanta nuc.

Interiorul vilei este zugravit cu vopsea SAN MARCO, tapet in doua dormitoare, izolata la exterior, iar in interior fiind placata in totalitate cu rigips, tamplaria este Gealan cu 7 camere.

Vila are toate utilitatile, centrala termica, incalzire prin pardoseala si calorifere, curent electric trifazic si monofazic, fantana forata la 125 m adancime, porti actionate electric si usa garaj cu telecomanda, sistem exterior si interior antiefractie, sistem de irigat gazon.

Aceasta casa deosebita are suprafata construita la sol de 301 mp, iar suprafta construita desfasurata este de 629 mp, la aceasta se mai adauga o hala de depozitare de 125 mp, o anexa de 75 mp care comunica cu vila prin garaj, unde se afala o bucatarie de vara cu mansarda, o baie, o camera tehnica, un dormitor si o terasa inchisa.

Vila de lux, se vinde mobilata si utilata, viitorului proprietar nu-i ramane decat sa-si aduca lucrurile personale si sa se bucure de confortul oferit de noua casa, pretul acesteia fiind de 298.000 euro negociabil !

* pentru mai multe detalii va rugam sa contactati un agent RITZ Imobiliare !
  • Vanzare 298.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 219606 Agentia: Ritz Imobiliare Slatina Nume: Ritz Imobiliare Dragos
Actualizata: acum 4 ani si 9 luni Judet: Olt, Slatina Telefon: vezi numarul
Listata de: 29263 ori Manager: Ritz Imobiliare Dragos Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 5667 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.08.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.18.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei