Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 7 camere. casa individuala moderna 7 camere 330mp teren in s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 330 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
Aug 22, 2017 Aug 22, 2017 Casa singur in curte de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 365 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie dar aproape de Centrul Istoric, Piata Cibin, scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre toate zonele orasului. Imobilul a fost construit in anul 2004 cu un regim de inaltime D+P+E, structura din beton armat, pereti din caramida Porotherm termoizolati cu polistiren de 10 cm, plansee din beton armat, pod inalt mansardabil, acoperis din tigla, finisaje interioare si exterioare realizate cu materiale de foarte buna calitate, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, centrala termica, calorifere din otel, boiler, usi din lemn masiv la intrare, scara interioara din lemn de nuc, parchet din lemn de stejar si nuc. Arhitectura interioara utilizeaza spatiul disponibil cu eleganta si pragmatism realizand spatii generoase si luminoase pentru un maxim de confort si utilitate: parterul este ocupat de living, 2 dormitoare, o camera amenajata ca birou, bucatarie, baie cu cada si cabina de dus, etajul este compusa dintr-un salon elegant cu iesire in balcon, un spatiu pentru bucatarie, 2 dormitoare, baie cu cada, iar la demisol se afla o camera administrativa, camera tehnica cu centrala termica si boilerul, spalatoria si spatiu pentru depozitare. Proprietatea detine o curte pavata in care se pot parca 3 autoturisme si unde este amenajata o filigorie si un gratar zidit. Pretul de vanzare al proprietatii este de 240.000 euro.

casa individuala moderna 7 camere 330mp teren in s

Casa cu 330 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 7 camere, suprafata utila 305 m2, teren în suprafata de 330 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 205247 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 240.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 305 m2
  • Suprafata construita: 365 m2
  • Suprafata teren: 330 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2004

Alte informatii:

Casa singur in curte de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 365 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie dar aproape de Centrul Istoric, Piata Cibin, scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre toate zonele orasului.
Imobilul a fost construit in anul 2004 cu un regim de inaltime D+P+E, structura din beton armat, pereti din caramida Porotherm termoizolati cu polistiren de 10 cm, plansee din beton armat, pod inalt mansardabil, acoperis din tigla, finisaje interioare si exterioare realizate cu materiale de foarte buna calitate, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, centrala termica, calorifere din otel, boiler, usi din lemn masiv la intrare, scara interioara din lemn de nuc, parchet din lemn de stejar si nuc.
Arhitectura interioara utilizeaza spatiul disponibil cu eleganta si pragmatism realizand spatii generoase si luminoase pentru un maxim de confort si utilitate: parterul este ocupat de living, 2 dormitoare, o camera amenajata ca birou, bucatarie, baie cu cada si cabina de dus, etajul este compusa dintr-un salon elegant cu iesire in balcon, un spatiu pentru bucatarie, 2 dormitoare, baie cu cada, iar la demisol se afla o camera administrativa, camera tehnica cu centrala termica si boilerul, spalatoria si spatiu pentru depozitare.
Proprietatea detine o curte pavata in care se pot parca 3 autoturisme si unde este amenajata o filigorie si un gratar zidit.
Pretul de vanzare al proprietatii este de 240.000 euro.
  • Vanzare 240.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205247 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 585 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1396 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei