Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Stefan cel Mare Sibiu. Vanzari case 7 camere. casa cu 7 camere 282 mp utili in sibiu zona stefan

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 350 m2 teren in zona Stefan cel Mare - Sibiu
Feb 21, 2017 Feb 21, 2017 Casa solida singur in curte cu 2 corpuri de cladire de vanzare, in Sibiu zona Stefan Cel Mare, construit in anul 2003, are deschidere la 2 strazi si reprezinta o extindere in lateral a casei vechi, primul corp avand o suprafata utila de 196 mp locuibili, distribuiti pe doua nivele, P+E ( 98 mp pe nivel ). La baza acestuia se afla o incapere proiectata initial ca un garaj ( momentan camera ), iar parterul este reprezentat de un cabinet medical mare, cu sala de asteptare si doua bai, spatiu tehnic. Incaperile sunt mari si luminoase, iar dotarile sunt reprezentate de investitiile serioase in gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica, calorifere de inox. Etajul acestei case degaja energie pozitiva, acesta avand rolul de a imbina utilul cu placutul, cele doua dormitoare ( 14 mp fiecare ) decomandate incapatoare si luminoase au acces separat la baia din hol, iar livingul cu bucataria open space de aproximativ 50 mp utili are iesire la balcon. Soliditatea casei reiese din investitia foarte mare in fundatie si in cei 11 stalpi de sustinere, corpul de cladire fiind proiectat ca un cub. Al doilea apartament al casei este reprezentat de cladirea initiala, proiectata ca un parter inalt si cu fundatie de piatra, acesta dateaza din anii 1965 are 2 camere, o bucatarie mare, un hol, o baie si o camara. Terenul de 350 mp are un acces auto generos si deschiderea la 2 strazi ( 20 metri liniari la o strada si 14 metri liniari la cealalta ) reprezinta argumente foarte serioase pentru o investitie sigura, mai ales ca zona este pretabila pentru diverse activitati. In apropiere sunt puncte de aprovizionare, scoli si gradinite bune, mijloace de transport in comun, iar accesul la centrul comercial este la indemana. Raportul pret-calitate este unul deosebit de bun fiindca suprafata locuibila este foarte mare, iar locatia este excelenta, cele 2 corpuri de cladire pot fi delimitate total si pot fi adaptate atat pentru locuit, cat si ca spatii comerciale, creandu-se astfel 2 case singur in curte, cu acces auto si gradini. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 193000 euro negociabil.

casa cu 7 camere 282 mp utili in sibiu zona stefan

Casa cu 350 m2 teren in zona Stefan cel Mare - Sibiu

Casa cu 7 camere, suprafata utila 282 m2, teren în suprafata de 350 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 191178 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 193.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Stefan cel Mare
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 282 m2
  • Suprafata construita: 330 m2
  • Suprafata teren: 350 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2003

Alte informatii:

Casa solida singur in curte cu 2 corpuri de cladire de vanzare, in Sibiu zona Stefan Cel Mare, construit in anul 2003, are deschidere la 2 strazi si reprezinta o extindere in lateral a casei vechi, primul corp avand o suprafata utila de 196 mp locuibili, distribuiti pe doua nivele, P+E ( 98 mp pe nivel ).
La baza acestuia se afla o incapere proiectata initial ca un garaj ( momentan camera ), iar parterul este reprezentat de un cabinet medical mare, cu sala de asteptare si doua bai, spatiu tehnic.
Incaperile sunt mari si luminoase, iar dotarile sunt reprezentate de investitiile serioase in gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica, calorifere de inox.
Etajul acestei case degaja energie pozitiva, acesta avand rolul de a imbina utilul cu placutul, cele doua dormitoare ( 14 mp fiecare ) decomandate incapatoare si luminoase au acces separat la baia din hol, iar livingul cu bucataria open space de aproximativ 50 mp utili are iesire la balcon.
Soliditatea casei reiese din investitia foarte mare in fundatie si in cei 11 stalpi de sustinere, corpul de cladire fiind proiectat ca un cub.
Al doilea apartament al casei este reprezentat de cladirea initiala, proiectata ca un parter inalt si cu fundatie de piatra, acesta dateaza din anii 1965 are 2 camere, o bucatarie mare, un hol, o baie si o camara.
Terenul de 350 mp are un acces auto generos si deschiderea la 2 strazi ( 20 metri liniari la o strada si 14 metri liniari la cealalta ) reprezinta argumente foarte serioase pentru o investitie sigura, mai ales ca zona este pretabila pentru diverse activitati.
In apropiere sunt puncte de aprovizionare, scoli si gradinite bune, mijloace de transport in comun, iar accesul la centrul comercial este la indemana.
Raportul pret-calitate este unul deosebit de bun fiindca suprafata locuibila este foarte mare, iar locatia este excelenta, cele 2 corpuri de cladire pot fi delimitate total si pot fi adaptate atat pentru locuit, cat si ca spatii comerciale, creandu-se astfel 2 case singur in curte, cu acces auto si gradini.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 193000 euro negociabil.
  • Vanzare 193.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 191178 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1552 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1556 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei