Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Tineretului Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere decomandate in sibiu zona tineret

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 298 m2 teren in zona Tineretului - Sibiu
May 09, 2018 May 09, 2018 Casa de vanzare singur in curte construita in anul 2014, dispune de 5 camere mari decomandate in Sibiu zona Tineretului, cu o suprafata totala de 298 mp si curte libera de 192 mp cu acces auto. Imobilul are suprafata utila de 260 mp si este structurat pe trei niveluri (demisol, parter, etaj si mansarda) acesta fiind  compartimentat astfel: la parter este un living  cu bucatarie open space de unde se face accesul catre terasa, o camera de zi generoasa si o baie cu geam pentru aerisire. Accesul la etaj se face pe o scara interioara solida unde sunt 3 dormitoare decomandate cu iesire pe balcon, hol de acces in camere si o baie cu geam de aerisire.  La mansarda exista posibilitatea de a fi impartita in doua dormitoare avand o suprafata de 60 mp detinand si o baie cu geam de aerisire, iar la demisol este un garaj auto. Casa se preda la stadiul de alb in interior si finalizata pe exterior avand ca si dotari: izolatie termica si fonica la exterior cat si interior, tencuiala decorativa, usa de intrare din lemn cu geam termopan, incalzire in pardoseala, contorizari separate, curent trifazic, apa, gaz, cablu internet si tv. Casa este pozitionata intr-o zona de constructii noi toate strazile sunt asfaltate, in apropiere sunt mijloace de trasport in comun si celelalte puncte de interes public. Pretul de vanzare al acestei case este de 119000 euro negociabil.

casa cu 5 camere decomandate in sibiu zona tineret

Casa cu 298 m2 teren in zona Tineretului - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 260 m2, teren în suprafata de 298 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 202802 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 119.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tineretului
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 260 m2
  • Suprafata construita: 312 m2
  • Suprafata teren: 298 m2
  • Deschidere: 7 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa de vanzare singur in curte construita in anul 2014, dispune de 5 camere mari decomandate in Sibiu zona Tineretului, cu o suprafata totala de 298 mp si curte libera de 192 mp cu acces auto.
Imobilul are suprafata utila de 260 mp si este structurat pe trei niveluri (demisol, parter, etaj si mansarda) acesta fiind  compartimentat astfel: la parter este un living  cu bucatarie open space de unde se face accesul catre terasa, o camera de zi generoasa si o baie cu geam pentru aerisire. Accesul la etaj se face pe o scara interioara solida unde sunt 3 dormitoare decomandate cu iesire pe balcon, hol de acces in camere si o baie cu geam de aerisire. 
La mansarda exista posibilitatea de a fi impartita in doua dormitoare avand o suprafata de 60 mp detinand si o baie cu geam de aerisire, iar la demisol este un garaj auto.
Casa se preda la stadiul de alb in interior si finalizata pe exterior avand ca si dotari: izolatie termica si fonica la exterior cat si interior, tencuiala decorativa, usa de intrare din lemn cu geam termopan, incalzire in pardoseala, contorizari separate, curent trifazic, apa, gaz, cablu internet si tv.
Casa este pozitionata intr-o zona de constructii noi toate strazile sunt asfaltate, in apropiere sunt mijloace de trasport in comun si celelalte puncte de interes public.
Pretul de vanzare al acestei case este de 119000 euro negociabil.
  • Vanzare 119.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202802 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1474 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2716 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei