Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 7 camere. casa moderna pretabila pensiune cu 7 camere 5 bai

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 395 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
May 11, 2018 May 11, 2018 Casa moderna cu 7 camere decomandate si 5 bai cu 395 mp teren pretabila pentru pensiune sau 2 familii in frumoasa zona de case a cartierului Piata Cluj, foarte aproape de centrul Sibiului. Locatia este usor de descris ca punct de reper si imbina utilitatea punctelor de interes din apropiere cu linistea si confortul mult dorit. Imobilul construit in anul 1968 a fost renovat si consolidat total in anul 2017, sarmul arhitecturii clasice fiind completat de elemente moderne. Structura acestuia a beneficiat de subzidire, zidurile au fost inlocuite si finisate impecabil, a fost turnata o placa de ciment la nivelul superior inteligent izolata, podul refacut complet si pregatit pentru mansardare iar instalatiile de gaz, curent si apa-canal sunt noi. Imbunatatirile imobilului constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 10 cm, are 2 centrale termice, vopseaua decorativa exterioara intr-o nuanta nobila, geamurile si usile termopan de calitate, tigla Bramac, gresie partial, faianta si parchetul laminat, izolatia cu vata minerala cu folie de aluminiu. Marele avantaj al imobilului conceput ca un parter inalt este suprafata locuibila de 220 mp, impartiti in 2 apartamente cu intrari separate care ofera intimitate si adaptabilitate cumparatorului. Prima parte a imobilului este formata din 3 camere ( 2 la stadiul de alb, una fiind la cheie ), 1 bucatarie ( la cheie ), un living mare, 2 bai ( cu gresie si faianta si partial obiecte sanitare ) si un hol. Orientarea ideala catre soare si faptul ca stadiul predarii este la alb dau posibilitatea cumparatorului cu o investitie minima sa isi adapteze spatiul la propriile standarde ( doar parchetul mai trebuie pus in unele camere si zugraviti peretii ). In a doua parte a imobilului cele 3 camere decomandate, completate de 3 bai la cheie certifica o investitie fructuoasa. Pivnita inalta si uscata este dovada ca modernizarea casei a fost facuta cu pricepere, soliditatea ei fiind in armonie cu utilitatea celor doua camere care pot fi transformate atat in crama, cat si in bucatarie de vara. Podul a fost reconstruit total, placa de ciment, racordurile pentru apa-canal, curent si gaz, dand posibilitatea extinderii spatiului locuibil prin amenajarea unei mansarde. Terenul cu o suprafata totala de 395 mp are o deschidere generoasa de 14 metri liniari care permite un acces auto facil spre garajul de 18 mp. Indubitabil raportul pret-calitate al imobilului este unul excelent fiindca regimul de ocupare in zona nu mai permite pe o astfel de suprafata a terenului obtinerea unei astfel de suprafete locuibile. Structura camerelor si locatia ideala cu acces rapid spre Piata Cibin si centru fac adaptabil acest imobil atat pentru inchiriat in regim hotelier, cat si pentru a fi locuit in conditii nobile de 2 familii. Pretul acestui imobil este 230.000 euro negociabil.

casa moderna pretabila pensiune cu 7 camere 5 bai

Casa cu 395 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 7 camere, suprafata utila 220 m2, teren în suprafata de 395 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 212999 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 230.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 220 m2
  • Suprafata construita: 264 m2
  • Suprafata teren: 395 m2
  • Deschidere: 14 m
  • Nr grupuri sanitare: 5
  • An constructie: 1968

Alte informatii:

Casa moderna cu 7 camere decomandate si 5 bai cu 395 mp teren pretabila pentru pensiune sau 2 familii in frumoasa zona de case a cartierului Piata Cluj, foarte aproape de centrul Sibiului. Locatia este usor de descris ca punct de reper si imbina utilitatea punctelor de interes din apropiere cu linistea si confortul mult dorit.
Imobilul construit in anul 1968 a fost renovat si consolidat total in anul 2017, sarmul arhitecturii clasice fiind completat de elemente moderne. Structura acestuia a beneficiat de subzidire, zidurile au fost inlocuite si finisate impecabil, a fost turnata o placa de ciment la nivelul superior inteligent izolata, podul refacut complet si pregatit pentru mansardare iar instalatiile de gaz, curent si apa-canal sunt noi. Imbunatatirile imobilului constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 10 cm, are 2 centrale termice, vopseaua decorativa exterioara intr-o nuanta nobila, geamurile si usile termopan de calitate, tigla Bramac, gresie partial, faianta si parchetul laminat, izolatia cu vata minerala cu folie de aluminiu.
Marele avantaj al imobilului conceput ca un parter inalt este suprafata locuibila de 220 mp, impartiti in 2 apartamente cu intrari separate care ofera intimitate si adaptabilitate cumparatorului.
Prima parte a imobilului este formata din 3 camere ( 2 la stadiul de alb, una fiind la cheie ), 1 bucatarie ( la cheie ), un living mare, 2 bai ( cu gresie si faianta si partial obiecte sanitare ) si un hol. Orientarea ideala catre soare si faptul ca stadiul predarii este la alb dau posibilitatea cumparatorului cu o investitie minima sa isi adapteze spatiul la propriile standarde ( doar parchetul mai trebuie pus in unele camere si zugraviti peretii ).
In a doua parte a imobilului cele 3 camere decomandate, completate de 3 bai la cheie certifica o investitie fructuoasa.
Pivnita inalta si uscata este dovada ca modernizarea casei a fost facuta cu pricepere, soliditatea ei fiind in armonie cu utilitatea celor doua camere care pot fi transformate atat in crama, cat si in bucatarie de vara.
Podul a fost reconstruit total, placa de ciment, racordurile pentru apa-canal, curent si gaz, dand posibilitatea extinderii spatiului locuibil prin amenajarea unei mansarde.
Terenul cu o suprafata totala de 395 mp are o deschidere generoasa de 14 metri liniari care permite un acces auto facil spre garajul de 18 mp.
Indubitabil raportul pret-calitate al imobilului este unul excelent fiindca regimul de ocupare in zona nu mai permite pe o astfel de suprafata a terenului obtinerea unei astfel de suprafete locuibile. Structura camerelor si locatia ideala cu acces rapid spre Piata Cibin si centru fac adaptabil acest imobil atat pentru inchiriat in regim hotelier, cat si pentru a fi locuit in conditii nobile de 2 familii.
Pretul acestui imobil este 230.000 euro negociabil.
  • Vanzare 230.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212999 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 763 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1198 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei