Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Lazaret Sibiu. Vanzari case 7 camere. casa individuala cu 7 camere si 450 mp teren in si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 450 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
May 04, 2018 May 04, 2018 Casa individuala pretabila pentru doua familii, cu 7 camere si 450 mp teren, de vanzare in Sibiu zona Lupeni, cu o suprafata construita de 238 mp, compusa din 2 apartamente, cu pivnita sub ambele corpuri de cladire, dispusa de S+P+E+Pod, construita in anul 1975 din caramida, acces auto pentru mai multe autoturisme. Locuinta cu o suprafata utila de 200 mp, este compartimentata in primul corp de cladire, din: hol la intrare cu acces spre pivnita, parter si spre nivelul superior, iar la parter se afla o bucatarie, un dormitor si o baie, iar la etaj 4 dormitoare un living si o baie, iar in celalalt corp de cladire cu intrare separata se mai afla o bucatarie cu spatiu de luat masa, un dormitor si o baie, iar accesul in pivnita se face din afara. Casa detine numeroase imbunatatiri, precum: usi din lemn la ambele intrari, usi din lemn masiv la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC la parter, iar la etaj geamuri din lemn, centrala termica cu calorifere din otel la parter, iar la etaj incalzirea se realizeaza cu ajutorul unor sobe de teracota, parchet din lemn masiv pe toata suprafata casei, gresie si faianta in bucatarii si bai. Pretul de vanzare al acestei case este de 159.000 euro usor negociabil si poate fi achizitionata prin orice metoda de Creditare Bancara.

casa individuala cu 7 camere si 450 mp teren in si

Casa cu 450 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 7 camere, suprafata utila 200 m2, teren în suprafata de 450 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 213273 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 159.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 200 m2
  • Suprafata construita: 238 m2
  • Suprafata teren: 450 m2
  • Deschidere: 4 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Casa individuala pretabila pentru doua familii, cu 7 camere si 450 mp teren, de vanzare in Sibiu zona Lupeni, cu o suprafata construita de 238 mp, compusa din 2 apartamente, cu pivnita sub ambele corpuri de cladire, dispusa de S+P+E+Pod, construita in anul 1975 din caramida, acces auto pentru mai multe autoturisme.
Locuinta cu o suprafata utila de 200 mp, este compartimentata in primul corp de cladire, din: hol la intrare cu acces spre pivnita, parter si spre nivelul superior, iar la parter se afla o bucatarie, un dormitor si o baie, iar la etaj 4 dormitoare un living si o baie, iar in celalalt corp de cladire cu intrare separata se mai afla o bucatarie cu spatiu de luat masa, un dormitor si o baie, iar accesul in pivnita se face din afara.
Casa detine numeroase imbunatatiri, precum: usi din lemn la ambele intrari, usi din lemn masiv la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC la parter, iar la etaj geamuri din lemn, centrala termica cu calorifere din otel la parter, iar la etaj incalzirea se realizeaza cu ajutorul unor sobe de teracota, parchet din lemn masiv pe toata suprafata casei, gresie si faianta in bucatarii si bai.
Pretul de vanzare al acestei case este de 159.000 euro usor negociabil si poate fi achizitionata prin orice metoda de Creditare Bancara.
  • Vanzare 159.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213273 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 549 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 968 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei