Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Vasile Milea Sibiu. Vanzari case 7 camere. doua case in aceeasi curte in sibiu zona vasile mi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 460 m2 teren in zona Vasile Milea - Sibiu
May 24, 2018 May 24, 2018 Doua case individuale de vanzare in aceeasi curte situate in zona Vasile Milea din Sibiu avand suprafata totala de 372 mp acestea sunt construite din caramida, una in anul 1970 si cea de a doua in anul 2003. Casa de la strada construita in anul 1970 structurata pe subsol si parter are suprafata utila de 110 mp aceasta fiind compusa dintr-un living, 2 dormitoare, 2 bai, o bucatarie si la subsol este o bucatarie de vara, pivnita si un garaj. Casa din 1970 ca si imbunatatiri detine geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica pe gaz, centrala termica pe lemne, parchet din lemn masiv, gresie, faianta. Casa din spate a fost construita in anul 2003 structurata pe parter si etaj avand suprafata utila de 188 mp alcatuiti astfel: la parter sunt 2 incaperi folosite ca si spatiu pentru depozitare si o incapere ca si spatiu de productie si o terasa placuta in partea din spate a casei; iar la etaj sunt 2 dormitoare spatioase unul dintre ele fiind cu dressing, un living open space cu bucataria si o baie cu cada si cabina de dus. Casa din anul 2003 ca si imbunatariri dispune de parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica proprie pe gaz, incalzire pe lemne cu termoficare, gresie, faianta, usa din termopan la intrare. Imobilul este situat intr-o zona linistita doar de case fiind foarte aproape de centrul orasului Sibiu si in acelasi timp este aproape si de centrul comercial Promenada Mall, iar in imediata apropiere sunt scoli, gradinite si alte puncte de interes public. Pretul de vanzare al caselor este de 245000 euro negociabil, existand posibilitatea de achizitionare si prin Credit Ipotecar.

doua case in aceeasi curte in sibiu zona vasile mi

Casa cu 460 m2 teren in zona Vasile Milea - Sibiu

Casa cu 7 camere, suprafata utila 298 m2, teren în suprafata de 460 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 214582 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 245.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 298 m2
  • Suprafata construita: 372 m2
  • Suprafata teren: 460 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2003

Alte informatii:

Doua case individuale de vanzare in aceeasi curte situate in zona Vasile Milea din Sibiu avand suprafata totala de 372 mp acestea sunt construite din caramida, una in anul 1970 si cea de a doua in anul 2003.
Casa de la strada construita in anul 1970 structurata pe subsol si parter are suprafata utila de 110 mp aceasta fiind compusa dintr-un living, 2 dormitoare, 2 bai, o bucatarie si la subsol este o bucatarie de vara, pivnita si un garaj.
Casa din 1970 ca si imbunatatiri detine geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica pe gaz, centrala termica pe lemne, parchet din lemn masiv, gresie, faianta.
Casa din spate a fost construita in anul 2003 structurata pe parter si etaj avand suprafata utila de 188 mp alcatuiti astfel: la parter sunt 2 incaperi folosite ca si spatiu pentru depozitare si o incapere ca si spatiu de productie si o terasa placuta in partea din spate a casei; iar la etaj sunt 2 dormitoare spatioase unul dintre ele fiind cu dressing, un living open space cu bucataria si o baie cu cada si cabina de dus.
Casa din anul 2003 ca si imbunatariri dispune de parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica proprie pe gaz, incalzire pe lemne cu termoficare, gresie, faianta, usa din termopan la intrare.
Imobilul este situat intr-o zona linistita doar de case fiind foarte aproape de centrul orasului Sibiu si in acelasi timp este aproape si de centrul comercial Promenada Mall, iar in imediata apropiere sunt scoli, gradinite si alte puncte de interes public.
Pretul de vanzare al caselor este de 245000 euro negociabil, existand posibilitatea de achizitionare si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 245.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214582 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1038 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1388 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei