Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mica Sibiu. Vanzari case 7 camere. casa cu 7 camere 880 mp teren in sura mica sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 880 m2 teren in Sura Mica, Sibiu
Apr 10, 2018 Apr 10, 2018 Casa cu 7 camere decomandate, 880 mp teren, de vanzare in Sura Mica judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 346 mp structurati pe 3 nivele, demisol cu suprafata de 86 mp compartimentat intr-o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, cuptor cu microunde si semineu, o pivnita amenajata cu peretii ca pentru crama si o camera spatioasa unde este masina de spalat rufe si centrala mare care incalzeste primele doua corpuri din curte. La parter suprafata utila de 89 mp este structurata pe un living foarte spatios de 39 mp mobilat modern, open space cu bucataria mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, hota, masina de spalat rufe, frigider si zona de luat masa mobilata cu masa si scaune din lemn masiv. Luminozitatea acestei incaperi este asigurata de geamurile termopan din lemn stratificat, cu vedere atat spre strada principala pe care se afla casa cat si spre curtea interioara. Dormitorul matrimonial de 30 mp, mobilat si dotat cu doua dressing-uri separate, cu vedere spre curtea interioara a casei asigura intimitatea necesara unui dormitor perfect pentru relaxare si odihna. Baia este mobilata si utilata cu cada si geam de aerisire. Pe hol exista de asemenea un dulap compartimentat cu mai multe rafturi, perfect pentru depozitare. Mansarda cu o suprafata de 97 mp imbracata complet in lemn masiv lacuit, este compartimentata in 2 dormitoare mobilate si iluminate prin geamuri termopan din lemn stratificat, baia mobilata si dotata cu loc amenajat pentru dus, o camera pentru depozitare, aceasta putand fi transformata intr-un dressing. Cel de-al doilea imobil din curte cu o suprafata de 51 mp este alcatuit dintr-o camera foarte spatioasa si luminata, peretii acesteia fiind in proportie de 90% din geamuri termopan cu tamplarie PVC si o baie mobilata si utilata cu cabina de dus si geam de aerisire. Ultimul imobil din curte, cel de-al treilea are suprafata de 21 mp si este alcatuit din 2 camere, una dintre ele avand un dressing incorporat in perete, o baie mobilata, cabina de dus si geam de aerisire. In curte este si garajul de 17 mp, 2 terase amenanjate si de asemenea dependintele necesare pentru depozitarea lemnelor sau a ustensilelor pentru intretinerea curtii si a gradinii. Gradina si livada din spatele casei, cu o suprafata de 665 mp sunt perfect pozitionate pentru recreere si relaxare. Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din 2014 putem mentiona: geamuri termopan din lemn si tamplarie PVC, usa la intrare termopan din lemn si usi de interior din lemn, podea din lemn masiv lacuit, gresie, faianta, seminee, parchet laminat, acoperis din tigla, centrala termica, izolatie exterioara si rulouri la geamuri. Casa se vinde la pretul de 120.000 euro negociabil complet mobilata si utilata, cu COMISION 0 de la cumparator.

casa cu 7 camere 880 mp teren in sura mica sibiu

Casa cu 880 m2 teren in Sura Mica, Sibiu

Casa cu 7 camere, suprafata utila 346 m2, teren în suprafata de 880 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 207701 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 120.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mica
  • Reper: Sura mica
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 346 m2
  • Suprafata construita: 415 m2
  • Suprafata teren: 880 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Casa cu 7 camere decomandate, 880 mp teren, de vanzare in Sura Mica judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 346 mp structurati pe 3 nivele, demisol cu suprafata de 86 mp compartimentat intr-o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, cuptor cu microunde si semineu, o pivnita amenajata cu peretii ca pentru crama si o camera spatioasa unde este masina de spalat rufe si centrala mare care incalzeste primele doua corpuri din curte.
La parter suprafata utila de 89 mp este structurata pe un living foarte spatios de 39 mp mobilat modern, open space cu bucataria mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, hota, masina de spalat rufe, frigider si zona de luat masa mobilata cu masa si scaune din lemn masiv.
Luminozitatea acestei incaperi este asigurata de geamurile termopan din lemn stratificat, cu vedere atat spre strada principala pe care se afla casa cat si spre curtea interioara. Dormitorul matrimonial de 30 mp, mobilat si dotat cu doua dressing-uri separate, cu vedere spre curtea interioara a casei asigura intimitatea necesara unui dormitor perfect pentru relaxare si odihna. Baia este mobilata si utilata cu cada si geam de aerisire.
Pe hol exista de asemenea un dulap compartimentat cu mai multe rafturi, perfect pentru depozitare. Mansarda cu o suprafata de 97 mp imbracata complet in lemn masiv lacuit, este compartimentata in 2 dormitoare mobilate si iluminate prin geamuri termopan din lemn stratificat, baia mobilata si dotata cu loc amenajat pentru dus, o camera pentru depozitare, aceasta putand fi transformata intr-un dressing.
Cel de-al doilea imobil din curte cu o suprafata de 51 mp este alcatuit dintr-o camera foarte spatioasa si luminata, peretii acesteia fiind in proportie de 90% din geamuri termopan cu tamplarie PVC si o baie mobilata si utilata cu cabina de dus si geam de aerisire.
Ultimul imobil din curte, cel de-al treilea are suprafata de 21 mp si este alcatuit din 2 camere, una dintre ele avand un dressing incorporat in perete, o baie mobilata, cabina de dus si geam de aerisire.
In curte este si garajul de 17 mp, 2 terase amenanjate si de asemenea dependintele necesare pentru depozitarea lemnelor sau a ustensilelor pentru intretinerea curtii si a gradinii. Gradina si livada din spatele casei, cu o suprafata de 665 mp sunt perfect pozitionate pentru recreere si relaxare.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din 2014 putem mentiona: geamuri termopan din lemn si tamplarie PVC, usa la intrare termopan din lemn si usi de interior din lemn, podea din lemn masiv lacuit, gresie, faianta, seminee, parchet laminat, acoperis din tigla, centrala termica, izolatie exterioara si rulouri la geamuri.
Casa se vinde la pretul de 120.000 euro negociabil complet mobilata si utilata, cu COMISION 0 de la cumparator.
  • Vanzare 120.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207701 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1533 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2750 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei